Οικογένεια στην...Ολλανδία για το σκυλί που βρέθηκε πυροβολημένο στο Καλό Χωριό Λασιθίου!

Μια καινούργια...οικογένεια έχει πλέον το σκυλί που είχε βρεθεί πυροβολημένο στο πρόσωπο, στις 11 Νοεμβρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σύλλα, στο Καλό Χωριό Λασιθίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς", το ζώο, μεταφέρθηκε στην Ολλανδία, όπου υπεβλήθη σε 3 χειρουργικές επεμβάσεις,η υγεία του βελτιώνεται συνεχώς και, ήδη, εκεί βρέθηκε μια οικογένεια που τον υιοθέτησε, σύμφωνα με την πρόεδρο του “Ζωοφόρος”, Μαρία Χουστουλάκη.
Θυμίζουμε ότι ο πυροβολισμός του κυνηγόσκυλου είχε γίνει εξ επαφής, σύμφωνα με την έκθεση του κτηνιάτρου. Το βαριά πληγωμένο ζώο βρέθηκε στριμωγμένο σε μια γωνία κοντά στην εκκλησία. Από τα σκάγια, έσπασε το μισό κρανίο του και το πρόσωπό του παραμορφώθηκε.
Επί έξι μέρες το ζώο πάλευε και κατόρθωσε να επιζήσει σε εξαιρετικά άσχημες συνθήκες. Το μισό του κρανίο ήταν σάπιο.
Εντοπίστηκε από αλλοδαπούς, μόνιμους κάτοικους της Ελούντας. Ο κτηνίατρος που το εξέτασε και το εγχείρησε προσδιόρισε το πότε έγινε αυτό το έγκλημα από το ύψος και το μέγεθος των προνύμφων (σκουλήκια) που υπήρχαν πάνω στην πληγή και έτρωγαν τη σάρκα του ζώου.
Αφού δεν πέθανε από αφυδάτωση ή λοίμωξη στο τραύμα του, στάθηκε τυχερό. Το παραμορφωμένο πλέον ζώο θα επιζήσει χάρη στη φροντίδα των αλλοδαπών σωτήρων του.

cretalive.gr

2 σχόλια:

  1. καμια φωτογραφια για το πως ειναι σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως δεν εχω βρει,αλλα θα το ψαξω περαιτερω και θα την αναρτησω στο υπαρχον ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld