Μπόμπος,ένας κούκλος που αναζητά το δικό του σπίτι!


 
Γειά σας με λένε Μπόμπο και είμαι ένας ημίαιμος κούκλος. Κάποια κυρία πιστευει ότι η σκούφια μου κρατάει απο καυκάσιο με τσομπανόσκυλο. Εγώ δεν ξέρω απο αυτά ξέρω μόνο ότι είμαι περίπου 2 μηνών ζουληχτερό μωράκι. Πρίν μια βδομάδα περίπου ήρθα και τρύπωσα στο υπόγειο και όταν ξεθαρρεύω πάω και στην βεράντα αυτής της κυρίας. Τι να κάνω ο έρμος πεινούσα, είχα περιπλανηθεί αρκετά και βρήκα ένα μέρος με φαγάκι. Εχει και γατούλες εκεί. Με την πιο θαρραλέα γίναμε και φίλαράκια!!!
Δυστυχώς η κυρία αυτή θα αναγκαστεί να αφήσει το σπίτι αυτό και να έρθει να ζήσει στην πόλη σε λίγο καιρό. Και τότε αλοίμονο μου. Πολύ φοβάμαι τότε τι θα απογείνω..
Όμως αυτή η καλή κυρία δεν θα με αφήσει στην μοίρα μου αλλά φροντίζει απο τώρα να με διαφημίσει για να βρώ ένα καλό σπιτάκι και εγώ να το φυλάω όταν μεγαλώσω και να με φροντίζουν όπως μου αξίζει!!!! Αν είστε σίγουροι ότι θέλετε έναν τέτοιο κούκλο όπως εγώ και πολλών "κυβικών" όπως προβλέπεται να γίνω, αλλά το κυριότερο θα με στειρώσετε όταν έρθει η ώρα, τότε καλέσετε γρήγορα στο 6973 473133

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld