Ντροπή και αίσχος σε εσάς τους Δημάρχους , για την αδιαφορία σας, προς τις άλλες μορφές ζωής, εκτός από την δικιά σας.


Είμαστε ο λαός που έχει εφεύρει τις φόλες, τα βατοπέδια, την διαφθορά, την ατιμωρησία και την επιλεκτική εφαρμογή των Νόμων. Κανείς δεν τιμωρείται. Όλα κουκουλώνονται.

Ντρέπομαι που ζω στην Ελλάδα και λέγομαι Ελληνίδα. Αναφερόμαστε στον πολιτισμό και στην παιδεία των αρχαίων Ελλήνων. Αναδεικνύουμε τις κατασκευές τους και τα συγγράμματα τους. Εμείς τι πολιτισμό θα αφήσουμε πίσω μας; Σε τι θα αναφέρονται οι απόγονοι μας;

Στον ωχαδερφισμό μας, στα όσκαρ της διαφθοράς μας, στην νοσηρή ανεγκεφαλιά μας ότι δεν πρέπει να στερήσουμε την σεξουαλικότητα του ζώου μας γι’ αυτό δεν το στειρώνουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι, χωρίς δεύτερη σκέψη, να πετάξουμε τα νεογέννητα στον σκουπιδοτενεκέ, στον ακάλυπτο χώρο, στο βουνό, να τα βάλουμε σε μια σακούλα και να τα πετάξουμε στη θάλασσα, ή να διώξουμε το κατοικίδιο μας γιατί έμεινε έγκυο.

Τόση απαξίωση στο δικαίωμα της ζωής που έχει κάθε οργανισμός στο δικαίωμα της ζωής που έχουν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί πάνω στον πλανήτη Γη!!!!!!!

Ντροπή και αίσχος για την τόση απαξίωση και αδιαφορία από όλους τους φορείς που μας κυβερνούν. Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Ναι, ξέρουμε ότι τα ζώα δεν ψηφίζουν, αλλά ψηφίζουμε όλοι εμείς οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες που νοιάζονται για την ζωή.

Τα αδέσποτα ζώα δεν είναι «σκουπίδια» . Είναι έμψυχα «προϊόντα» ανθρώπινης ανευθυνότητας. Δικαιούνται μια θέση στην κοινωνία μας. Δικαιούνται το σεβασμό και την φροντίδα μας.

Κανένας, μα κανένας δεν έχει δικαίωμα να κακοποιήσει ή να εκδιώξει αδέσποτο ζώο επειδή ενοχλείται ή φοβάται χωρίς προφανή αιτία. Πολύ περισσότερο, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.

Ντροπή και αίσχος στον Υπουργό και Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στους Δημάρχους και αντιδημάρχους που χλευάζουν κάθε προσπάθεια του κάθε φιλόζωου που προσπαθεί να ενημερώνει για την στείρωση, την φόλα, την υπεύθυνη υιοθεσία σκύλου ή γάτας και μετά προσπαθεί να σώσει κάθε πεταμένη ζωή.

Ντροπή και αίσχος στον κάθε υποψήφιο Δήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο που πονηρά διπλαρώνει προεκλογικά και υπόσχεται βοήθεια στον φιλόζωο σε αντάλλαγμα την ψήφο του και αφού ο φιλόζωος πέσει στην παγίδα του και ο υποψήφιος εκλεγεί, μετά μαχαιρώνει πισώπλατα τον κάθε φιλόζωο.

Αφού υπάρχει αυτή η ανηθικότητα σε μερικούς που βάζουν υποψηφιότητα στις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές που άλλα τάζουν και άλλα πράττουν όταν ψηφίζονται, γιατί εγώ να περιμένω από τον κάθε πολίτη σεβασμό στο δικαίωμα ζωής κάθε ζωντανού οργανισμού;

Ντροπή και αίσχος σε εσάς τους Δημάρχους , για την αδιαφορία σας, προς τις άλλες μορφές ζωής, εκτός από την δικιά σας.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld