Η DALLIA ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ...ΘΑ ΤΗΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ;




Η DALLIA βρέθηκε σε ένα χωράφι μαζί με την αδέσποτη μαμά της. Η μαμά της υιοθετήθηκε από εμένα. Η Dallia πέρασε πολλά μέχρι να βρεί σπίτι. 
Αρχικά υιοθετηθηκε από μία οικογένεια και επεστράφει διότιι κακοποιούνταν από το παιδί της οικογένειας και διότι αποφάσισαν να αγοράσουν κουτάβι ράτσας. 
Τελικά, η Dallia υιοθετήθηκε από μία οικογένεια στην Αθήνα. Μετά από 10 μήνες, η οικογένεια αποφάσισε, χωρίς λόγο να την επιστρέψει. Μετά από μερικές μέρες τηλεφώνησαν να παρακαλέσουν να την κρατήσουν!! Φετος, μετά δηλαδή από 2 ολόκληρα χρόνια υιοθεσίας ζητούν να την επιστρέψουν γιατί πέρνουν διαζύγιο!!! Απειλούν πως αν δεν την πάρω άμεσα θα της κάνουν ευθανασία!!!!!!!!! 
Λόγω πραγματικής υπερπλυθώρας τετράποδων καθώς και ανεργίας αδυνατώ να την πάρω εγώ. Η Dallia είναι μαθημένη να ζει σε σπίτι και είναι τόσο ταλαιπωρημένη από τις αλλαγές ιδιοκτητών που σίγουρα το σόκ του να περάσει χρόνο σε πανσιόν δεν θα το αντέξει.
Σήμερα η Dalla είναι 2 ετών, ζυγίζει 14 κιλά, υγειής, στειρωμένη, εμβολιασμένη, με microchip.
Είναι εξαιρετικά υπάκουη και τρυφερή. Τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με τα παιδιά καθώς και με αλλούς σκύλους. Δεν συμπαθεί τις γάτες. Δεν κάνει ζημιές και είναι μαθημένη να κάνει την ανάγκη της έξω.
Παρακαλώ δώστε στη Dallia ένα ζέστο σπίτι και ένα τέλος στις περιπέτειες της.
Θα δωθει με συμβόλαιο υιοθεσίας, εντός Αττικής, αποκλειστικά σε φιλόζωους. 
Τηλ. 6947206291 Έλενα

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld