Και οι σκύλοι έχουν ψυχή..



Ένα γράμμα από τον Θεό..

Δεν μπορώ να ξέρω ποιος το έστειλε, αλλά υπάρχει μια καλή ψυχή που εργάζεται στο γραφείο επιστολών της Αμερικανικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.

Tο 14 χρονών σκυλί μας, πέθανε τον περασμένο μήνα. Την ημέρα που πέθανε, η 4 χρονών κόρη μου Meredith έκλαιγε και φώναζε για το πόσο πολύ της λείπει η avaio. Με ρώτησε αν θα μπορούσαμε να γράψουμε μια επιστολή στο Θεό έτσι ώστε όταν φτάσει η avaio στον ουρανό, ο Θεός να την αναγνώριζε. Της είπα ότι μπορούσα, και να μου υπαγορεύει τις λέξεις για να τις γράψω:

Αγαπητέ Θεέ,

Σε παρακαλώ θα φροντίζεις το σκυλί μου. Πέθανε χθες και έρχεται σε σας στον ουρανό. Mου λείπει πάρα πολύ. Είμαι ευτυχής που μου επιτρέψατε να την έχω σαν σκυλί μου ακόμα και όταν αρρώστησε.

Ελπίζω ότι θα παίζεις με την avaio. Της αρέσει να παίζει με τις μπάλες και να κολυμπάει. Στέλνω μια εικόνα της έτσι όταν την δείτε, να ξέρετε ότι είναι το σκυλί μου. Μου λείπει πραγματικά.

Με αγάπη, Meredith.

Βάλαμε την επιστολή σε έναν φάκελο με μια εικόνα της avaio με τη Meredith και την απευθύναμε στο Θεό στον ουρανό. Βάλαμε και την διεύθυνσή μας. Κατόπιν η Meredith κόλλησε διάφορα γραμματόσημα πάνω στο φάκελο επειδή είπε ότι θα χρειαστούν πολλά για να πάει το γράμμα τόσο δρόμο μέχρι τον ουρανό

Εκείνο το απόγευμα το έριξε στο κιβώτιο του ταχυδρομείου. Μερικές ημέρες αργότερα, με ρώτησε εάν ο Θεός είχε πάρει την επιστολή. Της είπα ότι μάλλον ναι, θα την είχε.

Χθες, υπήρχε ένα πακέτο κολλημένο σε μια συσκευασία που τυλίχτηκε σε χρυσό χαρτί και στο μπροστινό μέρος απευθυνόταν στη Meredith γραμμένο σε μια άγνωστη γραφή. Η Meredith το άνοιξε. Μέσα ήταν ένα βιβλίο από τον κ. Rogers με τίτλο, «Όταν πεθαίνει το κατοικίδιο μας.» Δέθηκε με ταινία στην εσωτερική μπροστινή πλευρά η επιστολή που είχαμε γράψει στο Θεό στον ανοιγμένο φάκελό της. Στο πίσω μέρος ήταν η εικόνα της avaio με τη Meredith και αυτή η σημείωση:

Αγαπητή Meredith,

Η avaio έφθασε ασφαλείς στον ουρανό.

Η εικόνα που μου έστειλες ήταν μια μεγάλη βοήθεια. Αναγνώρισα την avaio αμέσως.

Η avaio δεν είναι άρρωστη πια. Το πνεύμα της είναι εδώ, ακριβώς όπως έχει μένει στην καρδιά σου.Δεδομένου ότι δεν χρειαζόμαστε τα σώματα μας στον ουρανό, δεν έχω τσέπες για να κρατήσω την εικόνα σας, σου την στέλνω πίσω σε αυτό το μικρό βιβλίο που κρατάτε για να έχετε κάτι και να θυμάστε την avaio.

Σας ευχαριστώ για το όμορφο γράμμα και ευχαριστώ και τη μητέρα σας για τη βοήθεια σας να το γράψει. Τι θαυμάσια μητέρα!! Την επέλεξα ειδικά για σένα.

Στέλνω τις ευλογίες μου καθημερινά και θυμάμαι αυτούς που αγαπώ πάρα πολύ.

Με Αγάπη ο Θεός.

dimokratiki.org

1 σχόλιο:

  1. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει στα ελληνικά αυτό το βιβλίο του κου Rogers ή κάποιο άλλο αντίστοιχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld