Κινητή μονάδα για την περιποίηση κατοικιδίων και στην Ελλάδα

 

Η εταιρεία Aussie Pet Mobile GR. έκανε τους επισκέπτες να σταματήσουν και να θαυμάσουν το περίπτερο της στην έκθεση ΚΕΜ Franchise, λανσάροντας το πρώτο πλήρως εξοπλισμένο Mercedes van για την περιποίηση κατοικίδιων. Με το διαφημιστικό μήνυμα «Η Κινητή Μονάδα Περιποίησης Έρχεται στην Πόρτα σας!» η εταιρεία γνώρισε άμεση αποδοχή από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους franchisees όσο και από τους ζωόφιλους που ζητούσαν πληροφορίες για τις υπηρεσίες καλλωπισμού.

 

Από το 1996
Η Aussie Pet Mobile δημιουργήθηκε το 1996, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, για να ικανοποιήσει την ανάγκη για κινητές υπηρεσίες καλλωπισμού κατοικίδιων. Η Aussie Pet Mobile GR ήρθε τώρα και στην Ελλάδα και στην Κύπρο με σκοπό να προσφέρει άνετη, αξιόπιστη, προγραμματισμένη και προπάντων οικονομική περιποίηση στα αγαπημένα κατοικίδια εντός του πλήρως εξοπλισμένου ειδικού φορτηγού ακριβώς έξω από την πόρτα σας.

Το ειδικά διαμορφωμένο Mercedes-Benz φορτηγό είναι σχεδιασμένο ώστε η κάθε στιγμή φροντίδας και περιποίησης να είναι πραγματική απόλαυση για τα κατοικίδια. Ο εξοπλισμός συμπεριλαμβάνει θερμαινόμενο μπάνιο «hydrobath», υδραυλικό τραπέζι καλλωπισμού, ειδική κουρευτική μηχανή τύπου «clipper-vac», εξειδικευμένα εργαλεία, δεξαμενές νερού και ηλιακό συλλέκτη για την πλήρη αυτονομία, που το καθιστά απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι Έλληνες επενδυτές αναζητούν μία επιχειρηματική ευκαιρία που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο και θα τους ανοίξει νέους επιχειρηματικούς δρόμους.

imerisia.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld