Πέθανε η Σταρ, ο σκύλος που θάφτηκε ζωντανός αφού πρώτα τον πυροβόλησαν 40 φορές!



Η Σταρ, το σκυλί που επέζησε ως εκ θαύματος (http://dogw0rld.blogspot.com/2011/05/blog-post_6259.html), αφού θάφτηκε ζωντανό όντας πυροβολημένο, δυστυχώς πέθανε.

Το κακόμοιρο σκυλί βρέθηκε θαμμένο στο χώμα όταν άνθρωποι το άκουσαν να κλαίει κάτω από μία ξύλινη σανίδα.Η σκυλίτσα κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο.

Οι συγκλονιστικές εικόνες της Σταρ να κλαίει ενώ μόνο η μύτη της προεξείχε από τον ρηχό τάφο της έκαναν τον γύρο του κόσμου.




Το σοκαριστικό περιστατικό είχε συμβεί στην πόλη Μπίρζεμπούγκα της Μάλτας όταν η Σταρ θάφτηκε ζωντανή μέχρι τη μύτη της και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι 40 φορές ενώ μία ξύλινη σανίδα τοποθετήθηκε από πάνω της.

Οι κτηνίατροι, που έκαναν πριν από δύο εβδομάδες εγχείρηση για να της αφαιρεθούν τα 40 σφαιρίδια από το κεφάλι, έλπιζαν πως θα κατάφερνε να επιβιώσει.

Αλλά σήμερα αποκαλύφθηκε πως η Σταρ έχασε τον αγώνα της για τη ζωή αφού υπέστη οξεία φλεγμονή του παγκρέατος.

Μόλις το περασμένο Σάββατο η Σταρ γνώρισε τους νέους της ιδιοκτήτες αλλά μετά αρρώστησε και μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της Μάλτα όπου έγινε η επέμβαση.



Η είδηση ​​του θανάτου της, ήρθε σε λιγότερο από 24 ώρες μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Μάλτα για την βαναυσότητα στα ζώα. Το περιστατικό έχει προκαλέσει πρωτοφανές οργή στους ζωόφιλους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το άτομο που έκανε τα βασανιστήρια στο σκύλο δεν έχει βρεθεί και στην Μάλτα ζητήθηκε να αλλάξει ο νόμος και να γίνει πιο σκληρός για τη βαναυσότητα στα ζώα.

shootandgoal.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld