Δράμα: Το σκότωσε χτυπώντας το με ξύλο


Έντεκα το βράδυ την ημέρα των εκλογών μας τηλεφώνησε μέλος του συλλόγου μας και μας ενημέρωσε ότι πριν λίγο συγχωριανή της από τον Αγγίτη Δήμου Προσοτσάνης ήρθε κλαίγοντας στο σπίτι της και της είπε ότι ηλικιωμένος άνδρας γείτονας της, σκότωσε το σκυλάκι της με ένα ξύλο μπροστά της.

Το σκυλάκι της των επτά περίπου κιλών ,είχε ξεφύγει από το σπίτι της με την αλυσίδα του μπήκε στην αυλή του γείτονα και αυτός το έδεσε στο κάγκελο και το χτυπούσε ανελέητα , αυτή άκουσε, τα ουρλιαχτά και ο άνδρας της έτρεξε το πήρε, και το ζώο σε λίγο πέθανε.

Η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του συλλόγου πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης αμέσως μαζί με το μέλος μας που άκουσε το γεγονός .

Η ιδιοκτήτρια μας δήλωσε ότι θα καταθέσει μόνο αν κάνουμε εμείς την καταγγελία…..την κάναμε και προς τιμήν του ο Διοικητής παρ όλες τις δυσκολίες λόγω των εκλογών, έστειλε περιπολικό στις δώδεκα τα μεσάνυχτα να την φέρει για να καταθέσει.

Δεν δέχτηκε να έρθει και τους είπε ότι θα πάει το πρωί να καταθέσει.


 
Μαζέψαμε το άτυχο ζώο από το χωράφι όπου το πέταξαν και το κατεβάσαμε στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Δράμας την επόμενη ημέρα για να έχουμε την γνωμάτευση του κτηνιάτρου για τον τρόπο θανάτου του ζώου.

Η ιδιοκτήτρια πήγε την επόμενη ημέρα μαζί με τον άνδρα της να καταθέσουν και ενώ περιμέναμε να κινηθεί το Αστυνομικό Τμήμα με αυτόφωρο προς μεγάλη έκπληξη μας μας ενημέρωσαν από το Τμήμα ότι κατέθεσε μεν αλλά δεν ζήτησε την ποινική δίωξη του δράστη…..

 

 Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την γυναίκα και μας δήλωσε
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΤΗΣ….
ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΙΗ ΤΟΥ ….

ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ …

Σε μας έμεινε μόνο η αγωνία και η εικόνα του ζώου που δεν θα δικαιωθεί ποτέ…

Φίλοι των ζώων Δράμα


4 σχόλια:

  1. Και ναι, στην Ελλάδα ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ δικαιούται να έχει την ιερή ευθύνη ενός ζώου... Δεν υπάρχον άλλα λόγια :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΟΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ FACEBOOK Ευη Μόσιαλου περιμενω ενημέρωση απο τους αρμοδιους της ΔΡΑΜΑΣ ΩΣ ΝΗΝΥΜΑ.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld