Μήνυσε τον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που δολοφόνησε αδέσποτα


Πέρυσι τον Μάρτιο είχαμε δημοσιεύσει την εν ψυχρώ δολοφονία αδέσποτων στο Σκαλάνι Κρήτης, μπροστά στα μάτια παιδιών.

Ο δράστης είναι απόστρατος ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και το περιστατικό προκάλεσε σοκ όχι μόνο λόγω της ταυτότητάς του αλλά και λόγω ότι το έγκλημα διεπράχθη παρουσία παιδιών.

Σύμφωνα με την Γεωργία Στεφανάκη, πρόεδρο του σωματείου Ζωόφιλη Δράση,  έπειτα από διεξοδική ενασχόληση με το θέμα, το σωματείο συνέλεξε αποδεικτικά στοιχεία ώστε να τεκμηριώσουν επαρκώς τη μήνυσή τους αλλά και να προφυλάξουν το σωματείο από τυχόν συκοφαντική δυσφήμηση του ενόχου εναντίων τους. 

Παρότι υπήρξαν αρκετές λεκτικές μαρτυρίες τα στόματα άξαφνα σφάλισαν και κρατήθηκαν ορμητικά κλειστά ειδικώς όταν χρειάστηκε να προσέλθουν ως μάρτυρες στις επίσημες καταθέσεις..
 
Ανθρωπίνως κατανοητό και σεβαστός ο φόβος ..τη στιγμή μάλιστα που οι άνθρωποι κατοικούσαν στο ίδιο χωριό και δέχονταν καθημερινά απειλές από τον τραμπούκο, αναφέρει η κ. Στεφανάκη.

Σήμερα στην Εισαγγελία κατατέθηκε επωνύμως από κάτοικο του Σκαλανίου μήνυση κατ εναντίον του αποστράτου.. 

Η κ. Στεφανάκη αναφέρει '' Συγχαίρω από καρδιάς τον λεβέντη Κρητικό που τόλμησε να ανατρέψει το σαθρό κανόνα. Δηλώνουμε μάρτυρες και προσκομίζουμε τη συλλογή μας για την απόδοση της δικαιοσύνης! ''

dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld