Ασπρόπυργος: Έσωσαν δυο κουτάβια ετοιμοθάνατα


Η φρίκη στον Ασπρόπυργο συνεχίζεται... Οι εθελοντές της ομάδας Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου σε μια έκτακτη εξόρμηση στις 10/6 βρέθηκαν μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα...δυο κουτάβια έτοιμα να πεθάνουν..

Το ένα κουτάβι, που οι εθελοντές ονόμασαν Κίκε, βρέθηκε σε τερματική σχεδόν κατάσταση από αφυδάτωση που χρειάστηκε απλά 3 μέρες για να το φέρει σε αυτή την κατάσταση...Βρίσκεται στο Κτηνιατρικό κέντρο Γέρακα και κάνει θεραπεία και για Gardia, έχει ανακάμψει και ελπίζουμε σύντομα να φτάσει στην κατάσταση την αρχική.


Αν θέλετε να βοηθήσετε τον μικρό Κίκε που βρίσκεται στο Κτηνιατρικό κέντρο Γέρακα  ο αριθμός λογαριασμού είναι: 5041-030542-262 Τράπεζα Πειραιώς. Ο λογαριασμός είναι στο όνομα Βόσσου Αικατερίνη του Γεράσιμου.
Αιτιολογία, για τον Ασπρόπυργο και έπειτα στέλνετε μήνυμα εδώ
.
 
Δεύτερο θύμα των ''ανθρώπων'', ο  αγαπημένος μας Δον Ζουάν.. Είναι από τα ζώα που κάποιος (γνωστός)αδιάφορος πέρασε πάνω από το κορμάκι του με ένα από τα φορτηγά της ανακύκλωσης.

Αυτή τη στιγμή έχουμε 3 μέτωπα να αντιμετωπίσουμε: 1) Το οροαιματηρό υγρό που υπάρχει στο θώρακα και για αυτό αύριο 20/6 θα του βάλουν σωληνάκι για να παροχετεύτεται το υγρό, 2) Ατελεκτασικοί πνεύμονες δλδ δεν γίνεται φυσιολογικά η εισπνοή και η εκπνοή (για αυτό το λόγο θα γίνει και το σωλαηνάκι για να δούμε εάν έχουν καταστραφεί οι πνεύμονες) 3) Ερλίχεια 1/800.

Η κατάσταση του Δον είναι δύσκολη.Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο του Γέρακα.Όποιος μπορεί να διαθέσει λίγο χρόνο από την ζωή του ας περάσει από το Κτηνιατρικό Κέντρο του Γέρακα να του δώσει ένα χάδι.Το ΑΞΙΖΕΙ!


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld