Εικόνες σοκ στα Σπάτα! Σκελετωμένο κουτάβι παραδομένο στον θάνατο


Εικόνες σοκ αντίκρισε φιλόζωη στα Σπάτα. 

Το σκυλί της φωτογραφίας βρέθηκε από την Αγγελική Κ.σε άθλια κατάσταση.Πρόκειται για ένα αρσενικό κουτάβι, πιθανότατα ακόμα ένα θύμα της εγκατάλειψης ή της άρνησης κάποιου να στειρώσει την σκύλα του..Όλοι όσοι ζούσαν στην περιοχή το έβλεπαν αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία. Απλά το προσπέρασαν και συνέχισαν τη ζωή τους σαν μην είδαν ποτέ τίποτα..


Το κουτάβι ήταν αναίσθητο και δεν αντιδρούσε σε κανένα ερέθισμα.Ενα σωματάκι παραδομένο στο θάνατο..ένα κορμάκι γεμάτο μύγες και παράσιτα να μπαινοβγαίνουν..Δεν είχε την δύναμη να ανοίξει ούτε τα ματάκια του..Πιθανότατα είχε να φάει πάνω από μήνα..

Ένας σκελετός που φοβόσουν να τον ακουμπήσεις για να μην σπάσει...μόνο κόκαλα...


Η Άντζελα Α. μαζί με άλλους εθελοντές το μετέφεραν στο Αττικό νοσοκομείο, όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν αιματοκρίτη 13, δερμοδεκτική ψώρα αλλά, ευτυχώς, δεν έχουν πειραχτεί νεφρά. Του δίδεται αντιβίωση, το ποδαράκι του έχει κακώσεις και φλεγμονή, πιθανόν από χτύπημα, ευτυχώς όχι σπάσιμο. 


Τριτοκοσμικές καταστάσεις εν έτη 2012..Σταματήστε να εγκαταλείπετε τα ζώα, τα καταδικάζεται σε φρικτό θάνατο..Σταματήστε να αδιαφορείτε για τα ζώα, έχουν κι αυτά ψυχή..

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει στο 6932-232381 Άντζελα



 dogw0rld.blogspot.gr

Ενημέρωση 12/6:

Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα, καθώς ο μικρός άγγελος αποφάσισε να φύγει από αυτόν τον σκάρτο κόσμο..Βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά των αγγέλων εκεί που κανείς δεν μπορεί να τον βλάψει...
Καλό ταξίδι μικρέ, συγχώρεσέ μας...

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld