Σον, η ζωή στους δρόμους..Θα τον βοηθήσουμε;

Είσαι ο Σον. Γεννήθηκες αδέσποτος. Η μητέρα σου η μαυρούλα Ρίτα, σε είχε από μικρό κοντά της και σου μάθαινε πως να επιβιώνεις στους αφιλόξενους δρόμους..Διέθετες ιδιαίτερη εξυπνάδα. Ησουν εξάλλου, το μοναδικό παιδί της που κατάφερε να επιζήσει.

Οι μηνες κυλούν. Στη γειτονιά ο καθένας σε φωνάζει με ένα δικό του όνομα και συ εξασφαλίζεις συνηθως κάτι να φας. Δεν ζητάς πολλά. Εισαι φιλικός, προσεγγίσιμος, χαριτωμένος. Δεν προκαλείς καυγάδες. Δεν γίνεσαι στόχος. Πάντα όμως αποζητάς το χάδι απεγνωσμένα..

Μαθαίνεις να μένεις σταθερός σε ένα μέρος. Φευγεις για να βρεις φαγητό, αλλά πάντα επιστρέφεις. Στην πυλωτή ενός συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών κουρνιάζεις τα βράδια, προστατευεσαι από τις βροχές.. Περνάει ένας χρόνος. Υπάρχεις ακόμα.

Τον Ιουνιο του 2012 σε χτυπάει αυτοκίνητο. Το σώμα σου γεμίζει πληγές, χάνεις ένα μέρος της ορασης σου από το δεξί μάτι, δεν μπορείς να περπατήσεις. Πονάς και υποφέρεις σιωπηλά..


Παρά το μαρτύριό σου, παραμένεις γεμάτος αγάπη και τρυφερότητα. Βρέθηκες πλέον σε ασφάλεια. Ησουν τυχερός,θα γίνεις καλά. Πάντα χαμογελάς. Όσα και αν πέρασες..

Είσαι ο Σον. 1μιση έτους, ευγενής και καλός σύντροφος..

Γεννηθηκες αδέσποτος, αλλά εσύ τουλάχιστον, δεν θα πεθάνεις στους δρόμους.
Περιμένεις στο 6977200325

Βοηθήστε το αστεράκι του Σον να λάμψει μέχρι τον άνθρωπό του!!!
(αρ.μικροτπιπ 941000013915975)

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld