Λίγο πριν την ευθανασία..


Ταϊβάν, κι ενώ ο κόσμος συνεχίζει την ζωή του κανονικά κάποιοι άλλοι αναμένουν το τελικό προορισμό τους σε ένα σκοτεινό καταφύγιο ζώων.

Ο φωτογράφος Tou Yun-fei αποθανατίζει τις τελευταίες στιγμές μερικών ζώων πριν την ευθανασία.Μια ματιά τους, ένα βλέμμα είναι ικανά για να σε πείσουν για την αγνότητα της ψυχής τους και τα χιλιάδες συναισθήματα που τα κατακλύζουν.

Σκυλιά εγκαταλελειμμένα..σκυλιά άρρωστα..σκυλιά που δεν τα ήθελε κανείς..Μια βόλτα στον κήπο θα είναι η τελευταία στιγμή πριν υποβληθούν στην ευθανασία..

Να σημειώσουμε πως στην Ταϊβάν κάθε χρόνο χιλιάδες κατοικίδια ζώα εγκαταλείπονται από ανεύθυνους ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα περίπου το 70% του συνόλου των αδέσποτων που βρίσκονται σε κάποιο καταφύγιο να υποβάλλονται σε ευθανασία.

Έτσι ο Tou Yun-fei  ξεκίνησε να φωτογραφίζει τα ζώα στην τελευταία στιγμή της ζωής τους σε μια προσπάθεια να αναγκάσει το κοινό να κοιτάξει στα μάτια ένα πλάσμα απόλυτα ειλικρινή και ανήμπορο.

Νιώθετε θυμό; Νιώθετε συμπόνοια και λύπη για τα άτυχα αυτά πλάσματα; Κρατήστε αυτά τα συναισθήματα και κάντε τα κίνητρο για πράξη..Κάντε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τα ζώα.

Δείτε τις φωτογραφίες 




Photo by Yun-Fei Tou.
dogw0rld.blogspot.gr 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld