Τα φολιάζουν κάθε χρόνο εν όψει του πανηγυριού της Αγ. Παρασκευής

Πριν 3 ημέρες είχαμε δημοσιεύσει την μαζική θανάτωση περισσότερων από 15 σκύλων στον Ασπρόπυργο. Ένα ακόμα έγκλημα που θα μείνει ατιμώρητο γιατί κανείς δεν γνωρίζει και δεν είδε τίποτα..

Το μίσος των δραστών ήταν τόσο μεγάλο που ένα από τα άτυχα αδέσποτα (Σνόου) βρέθηκε χτυπημένο άσχημα στο κεφάλι. Φαίνεται πως οι δράστες του άνοιξαν το κεφάλι με φτυάρι και έπειτα του έριξαν φόλα..

Η Ελένη Σακαρέλη, που φρόντιζε αυτά τα ζώα,  σε μια προσπάθεια να μάθει το δράστη του εγκλήματος, μίλησε με επαγγελματία της περιοχής, ο οποίος την ενημέρωσε πως τα ζώα φολιάστηκαν εν όψει του πανηγυριού της Αγ. Παρασκευής. Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία, αυτό γίνεται κάθε χρόνο!

Φαίνεται πως για τους κατοίκους του Ασπρόπυργου τα αδέσποτα ζώα τους ντροπιάζουν..Ξεχνούν την βρωμιά της πόλης..τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν..τους εγκληματίες που τριγυρνούν σκοτώνοντας και λεηλατώντας..
 
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου, ο οποίος ανέφερε: '' Άκου να σου πω κυρία μου, εγώ τα ζώα μου δεν τα πετάω. Δεν αφήνω εγώ τα ζώα που αγόρασα να μου τα κλωτσάνε και να γυρνάνε από δω κι από κει τσιμπουριασμενα. Αν δεν μου κάνουν βγάζω την καραμπίνα και τα εκτελώ, δεν τα αφήνω έτσι..Αγόρασα σήμερα 2 κουτάβια..ελπίζω να βγουν σαν τα άλλα...''

Πως μπορείς να συνεννοηθείς ώστε να βγάλεις άκρη με αυτούς τους ανθρώπους;;

O Δήμος φυσικά ακόμα μια φορά παραμένει απών. Πέρα από την άμεση κινητοποίηση για να μαζέψει τα πτώματα (κάτι το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτήματα..) δεν έκανε τίποτε άλλο.

Κ. Δήμαρχε και κάτοικοι του Ασπρόπυργου είστε συνένοχοι στο έγκλημα από την στιγμή που γνωρίζετε και δεν μιλάτε..

Κ. Δήμαρχε αναλάβετε τις ευθύνες σας γιατί διαφορετικά είστε συνένοχος, αν όχι ηθικός αυτουργός.......
 
Ο άτυχος Σνόου..





dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld