Μέγαρα: Εντοπίστηκε παράνομο εκτροφείο αλλά η αστυνομία αδιαφόρησε


Σύμφωνα με την Μπέττυ Καρασαχινίδου, στις 15/07/12 πηγαίνοντας για Μέγαρα εντόπισε ένα σκυλί αλυσοδεμένο και εξουθενωμένο από τη ζέστη.
 
Όταν κάλεσε την αστυνομία με σκοπό να κάνει σύσταση στον ιδιοκτήτη, μπαίνοντας στον χώρο αντίκρισε 25 σκυλιά, όλα ράτσας! Επρόκειτο ξεκάθαρα για περίπτωση παράνομου εκτροφέα όπου ζευγαρώνει συνεχώς τα ζώα για να βγάζει χρήματα.Κάποια από τα ζώα μάλιστα ήταν κρεμασμένα με αλυσίδες από ψηλά,

Παρόλα αυτά ο αστυνομικός δεν έκρινε ότι υπήρχε κάτι το περίεργο σ΄όλη την ιστορία, παρότι η φιλόζωη ζήτησε να δοθούν τα πιστοποιητικά των σκυλιών και δεν υπήρχε τίποτα!

Η φιλόζωη κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία της Νέας Περάμου, αλλά όταν την επόμενη μέρα τηλεφώνησε για να δει εάν έλαβαν μέτρα, ώστε να μην φυγαδευτούν τα σκυλιά όπως είχε ζητήσει και στη μήνυση, η απάντηση ήταν πως έχουν ενημερώσει το Δήμο! 

Η αστυνομία έπρεπε να προχωρήσει σε αυτόφορη δίωξη για κακοποίηση σκύλων. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν συνέλαβε τον ιδιοκτήτη αλλά δεν προχώρησε ούτε σε καταγραφή των ζώων. Το σίγουρο είναι ότι οι ιδιοκτήτες, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της αστυνομίας, θα φροντίσουν να εξαφανίσουν τα ζώα από εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες



 
 dogw0rld.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld