Σίφνος: Η ομάδα Animal Action στείρωσε 30 αδέσποτα ζώα

Από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου η ομάδα της Animal Action βρισκόταν στη Σίφνο όπου και στείρωσε 24 γάτες και 6 σκύλους. 
 
Συνήθως στα ταξίδια μας βλέπουμε μόνο σκύλους ή γάτες αλλά τη δεύτερη ημέρα, αφότου είχαμε τελειώσει από ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, πήγαμε σε μια τοπική ταβέρνα και εκεί είδαμε ένα κατοικίδιο αλλιώτικο από τα άλλα. 
 
Στο διπλανό τραπέζι, μια κυρία κρατούσε αγκαλιά ένα κατσικάκι η οποία στη συνέχεια μας εξήγησε πώς υιοθέτησε αυτό το διαφορετικό κατοικίδιο:
 
 “Ο πεθερός μου έχει μια μικρή μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και δυστυχώς όλα τα νεογέννητα κατσικάκια θανατώνονται για να χρησιμοποιηθεί το γάλα της κατσίκας. Όταν το είδα νεογέννητο, ένοιωσα πολύ μεγάλο οίκτο για αυτό το κατσικάκι που είναι κορίτσι και την πήρα σπίτι μου, όπου έχει μάθει και κοιμάται στο κρεβάτι!». 
 
Ένα πολύ τυχερό κατσικάκι! 
 
Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στη Σίφνο με ένα ακόμη πρόγραμμα στειρώσεων για τα αδέσποτα του νησιού αλλά και να συνεχίσουμε το πρόγραμμα στις Σποράδες μιας και η συστηματική προσέγγιση που ακολουθούμε επιφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα στη μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων. 
 
 Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ronit και την Talila για τη βοήθειά τους καθώς και για την πολύ ζεστή φιλοξενία. Για περισσότερες φωτογραφίες από το πρόγραμμα στη Σίφνο πατήστε εδώ Multimedia Gallery

 
Πηγή animalactiongreece.gr
Aναρτήθηκε στο lilanimals.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld