Η μικρούλα γκριφονίτσα Σίσσυ προς υιοθεσία

Η μικρή μας Σίσσυ ήτανε κρυμμένη σε μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων. Δεν είμαι σίγουρη αν την παράτησαν ή αν έφυγε από κάπου, αλλά είναι σίγουρα από κάποιο σπίτι... Έχει μάθει μέσα και νοιώθει πολύ άνετα με εμάς παρέα. Ήτανε πολύ φοβισμένη στην αρχή και νόμιζα ότι δεν θα καθότανε πουθενά ήσυχα αλλά είναι πολύ εξοικιωμένη με την μπανιέρα και όλη την διαδικασία του μπάνιου,όπως και με την ανθρώπινη παρουσία. 

Είναι μικρομεσσαίο σκυλάκι (8 κιλά), ημίαιμο γκριφονάκι, δηλαδη ίσια μακριά τρίχα σε όλο της το σώμα και έχει αυτό το υπέροχο χρώμα μπεζ με καφέ αυτάκια. Είναι λίγο παραπάνω από ενός έτους και ξέρει να μην λερώνει το σπίτι. Δεν κάνει ζημιές και δεν γαβγίζει. Είναι πολύ ήσυχη δηλαδη. Είχε ήδη λουράκι για τους ψίλλους και ήτανε σχετικά καθαρή οπότε καποιος την έχασε... Δεν την έχει αναζητήσει κανείς όμως και δεν μπορώ να την κρατήσω! Μένει προς το παρόν σε έναν φίλο μου σε μια αυλή αλλά και αυτή δεν είναι πολύ καλή λύση...

Έχει μια πληγή ανοιχτή και έχω την ελπίδα ότι θα κλείσει! Παίρνει αντιβίωση και θέλει προσεκτική φροντίδα μέχρι να κλείσει η πληγή της αλλά αυτό είναι όλο κι όλο το πρόβλημα της...Θα την καταδικάσουμε μόνη της επειδή έχει χτυπήσει?? Όλα τα σκυλάκια θέλουν φροντίδα και αυτό το συγκεκριμένο θέλει μια παραπάνω...Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει κάποιος που θα παρατούσε τον σκύλο του επειδή θέλει περισσότερη προσοχή απ'όσο υπολόγιζε! Ελπίζω να βρεθεί οπουδήποτε στην Ελλάδα ένα μέρος και για την μικρή μας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946757162 Μαίρη ή στο Fb

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld