Η γλυκειά μας Ηρώ ψάχνει σπιτάκι!

Τα νέα της Ηρώς! Ζητήσαμε απο τον εθελοντή μας που φιλοξενεί τη μικρούλα μας να τη περιγράψει. " Χμμμ... Είναι σίγουρα κυνηγόσκυλο, ιχνηλάτης δεινός! Έχουν πάθει πλάκα όλοι όσοι την έχουν δει με τη μύτη της! Ανοίγει κονσέρβα στη Βελίκα και τη μυρίζει και αναστατώνεται από το Ρακοπόταμο ! Είναι καταπληκτική με τα παιδιά! Στην παραλία ήταν μια οικογένεια με τρια παιδιά. Το μικρότερο, (ένα κοριτσάκι που μόλις που περπατούσε) την αγκάλιαζε και τη φιλούσε (σηκωνότανε και στα δαχτυλάκια του για να τη φτάσει, χαχααα!). Το βράδυ η μικρή ήταν ανήσυχη και έκλαιγε και η δικιά σου πήγε και την έστησε έξω από τη σκηνή της και έμεινε όλο το βράδυ εκεί. Είναι κι αυτή παιχνιδιάρα, σαν κουτάβι (δεν απέχει πολύ εξάλλου, κι αυτή μικρούλα είναι). Στο σπίτι δεν κάνει ζημιές και στην τουαλέτα της είναι τακτικότατη. Δε λερώνει καν στο γρασίδι στον κήπο. Γουστάρει πολύ βόλτες με το λουράκι, και είναι πολύ κοινωνική και με άλλα σκυλιά και με τους ανθρώπους. Σε γενικές γραμμές είναι απίθανη και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα την απέρριπτε... " Τί άλλο ζητάτε? 

Είναι η πιο γλυκια σκυλίτσα που έχουμε δεί, παρόλη τη κακοποίηση που δέχτηκε απο το πρώτο χρόνο της ζωής της... Ολη μέρα κι όλη νύχτα δεμένη... Μόνο φωνές... χωρίς να καταλαβαίνει τι κακό έχει κάνει... Η Ηρώ μας έχει αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν και περιμένει τον άνθρωπό της, που θα της δώσει την αγάπη & τα χάδια που δεν είχε ποτέ! Είναι 1 περίπου έτους κοριτσάκι, μεσαίου μεγέθους 17 κιλά, δεν θα μεγαλώσει άλλο, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη & στειρωμένη. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip, σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012. 

Οποιος θέλει να ανοίξει την αγκαλιά του στο κοριτσάκι μας μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 6971732816 ή στο email dogs.adoptions@gmail.com ή στο Fb

Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Αριθμός Πρωτοδικείου 497/2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld