Καμπουράκης - Οικονομέας: ''Μία λύση για την ανεργία είναι να μην ταίζετε τα ζώα!''


Την αγανάκτηση των φιλόζωων προκάλεσαν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής ''Κοινωνία Ώρα Mega'' Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας, όταν σήμερα το πρωί δήλωσαν πως μια λύση για την ανεργία στην Ελλάδα είναι να μην ταίζουμε γάτες και σκύλους!

Η δήλωση αυτή ακολούθησε μετά από ένα ρεπορτάζ που προέβαλλαν σχετικά με κάποιους απελπισμένους ανέργους στα σπίτια τους.


Είναι λυπηρό άνθρωποι με παιδεία και βήμα στα τηλεοπτικά δρώμενα να καλλιεργούν το μίσος για τα ζώα και να υιοθετούν τέτοιου είδους ανόητες αντιλήψεις. 


Το email διαμαρτυριας του καναλιού ειναι koinonia@megatv.com


dogw0rld.blogspot.gr

5 σχόλια:

  1. Αν έχετε κάποιο link για το video καλό είναι να το ποσταρετε εδώ α το δούμε κι εμείς που δεν το είδαμε. Πώς θα διαμαρτυρηθούμε για κάτι που δεν έχουμε γνώση? Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθρωποι με παιδεία οι δημοσιοκαφροι;;;; Απο πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρίσκω απαράδεκτους και τους δύο και προσωπικά το να ασχολούμαστε μαζί τους, τους δίνουμε αξία. Ο καθένας από μας εστω και απο το υστέρημα μας ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε ανθρώπους και ζώα! Αυτοί μιλάνε γιατι δεν ξέρουν τι σημαίνει ανθρωπια και συμπόνοια!!! Ετσι κι αλλιώς δεν είναι σοβαροί δημοσιογράφοι.Απλά μην τους ξαναπαρακολουθήσει κανείς.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld