Φρίκη στην Μυτιλήνη: Αφού το έδεσε από το πόδι, το εγκατέλειψε για να πεθάνει από ασιτία



Ακόμα ένα θλιβερό περιστατικό με κακοποίηση ζώου στη Μυτιλήνη έρχεται να αμαυρώσει τον τόπο μας και να εξοργίσει για μία ακόμα φορά τους φιλόζωους όλης της χώρας μας.


Ο αναγνώστης της ιστοσελίδας lesvosnews.gr Στέλιος Αντωνογιαννάκης μας έστειλε τις φωτογραφίες – σοκ που σας δημοσιεύουμε από την απίστευτη βαρβαρότητα που έζησε ένα σκυλί πριν χάσει τη ζωή του με βασανιστικό τρόπο.

Κάποιος ανεγκέφαλος έδεσε το άτυχο ζώο από το πόδι σε ένα ερημικό σημείο χωρίς αυτό να μπορεί να σιτίζεται και να πίνει νερό.

Όπως ήταν επόμενο το άτυχο σκυλί αφού μαρτύρησε έχασε στο τέλος τη ζωή του.

Νομίζουμε ότι τα σχόλια δεν χρειάζονται…
 

6 σχόλια:

  1. ολα τα σωματεια και ιστοσελιδες κτλπ πρεπει να καταστερψουν την οικονομια του νησιου μεσο του τοουρισμου,να βγαζουν ακανοινωσεις,και μην ξεχνατε και οι δηθεν καλοι δημοτες που δεν μιλανε ειναι και αυτοι μεσα,ολοι ας τους παρει η μπαλα για να καταλαβουνε οτι αυτα τα αισχη που κανουνε οοχι ειναι μονο παρανομα αλλα και ανηθικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vaggos608 μήπως είσαι ηλίθιος παιδί μου;
    "Να καταστρέψουν την οικονομία του νησιού";...
    Νομίζεις οτι οι Μυτιληνιοί χαιρόμαστε με τέτοιες ενέργειες ή οτι "κάνουμε τα στραβά μάτια";
    Αυτό έγινε δίπλα σε καταυλισμό τσιγγάνων.
    Άκου εκεί "να καταστρέψουν την οικονομία του νησιού".
    Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή.Κανείς δεν το άκουσε? κανείς δεν το είδε? Ποιοί είμαστε τελικά εμείς οι δίποδοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΝΗΣΙ.ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΞΑΨΑΛΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ 5 ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΟΣΚΥΛΟ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΕΤΑ!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΜΒΕΙ!!Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ Η ΙΔΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΝΗΣΟ!!ΒΛΑΧΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!ΑΙΝΤΕΕ!!ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mono an ginei kakh diafhmhsh tou nisiou tha ksipnisoun merikoi.. akoma k etsi toulaxiston, logiko einai merikoi na thigontai kai na adikountai k me to dikio tous alla kapioi prepei na katalaboun oti sth gh ektos apo anthrwpoi iparxoun k zwa...mhn katheste me ta xeria stauromena kai mhn amineste amesws kante kati eseis ekei tou nisiou..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld