300 ευρώ αμοιβή από την Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας για να βρεθεί αυτός που κρέμασε τον σκύλο




 

Σε ανακοίνωσή της η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας προσφέρει 300 ευρώ αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, του κρεμασμένου σκύλου στο κλειστό γυμναστήριο Άμφισσας (διαβάστε ΕΔΩ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας 12-11-2013, ώρα 2 το μεσημέρι…
 

Κάποιος ή κάποιοι συμπολίτες μας που προφανώς με μέσο μπήκαν στην κατηγορία των ανθρώπων, βγάζοντας τα αρρωστημένα δολοφονικά τους ένστικτα, αυτο-ταπεινώθηκαν και «κατάφεραν» αυτό το φρικιαστικό αποτέλεσμα, σε βάρος του ανυπεράσπιστου πλάσματος της φωτογραφίας, που μόνο αγάπη ζητούσε να δώσει και να πάρει από τους ανθρώπους. 

Επειδή τέτοιες ψυχοπαθητικές προσωπικότητες, όπως ο συγκεκριμένος δολοφόνος (ή δολοφόνοι), είναι πιθανό να εκδηλώσουν εγκληματικές συμπεριφορές και κατά της ανθρώπινης ζωής, το ΔΣ της Φ.Ο.Φ σε έκτακτη συνεδρίαση του χθες το απόγευμα, αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 300 ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, είτε σε μας, είτε στην Αστυνομία. Το υπόψη ποσό θα προσαυξηθεί και με τα ποσά, που αγανακτισμένοι συμπολίτες μας πήραν τηλέφωνο και προσφέρουν για τον εντοπισμό των υπευθύνων. 


Ευχαριστούμε τον Δήμο Δελφών, την Ελληνική Αστυνομία, την εφημερίδα «Ώρα της Φωκίδας» τον συνεργάτη του «zougla.gr» καθώς και το «amfissapress.gr» που μας συμπαραστάθηκαν.


3 σχόλια:

  1. Φερτε τον σε εμενα αν τον βρειτε το μπασταρδο και ελατε να γελασουμε με αυτα που θα του κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ή τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα πρέπει να τιμωρηθούν και γιατί τους αξίζει αλλά και γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα το επαναλάβουν.. Μα πόσο αρρωστημένα μυαλά ... δεν έχω λόγια... Το καημένο το σκυλάκι όμως ποιος θα το φέρει πίσω? Άραγε σε τι "έφταιξε¨για να πληρώσει έτσι? Μάλλον επειδή γεννήθηκε με τέσσερα πόδια δεν έχει αξία η ζωή του για κάποιους... Τι θλιβερό πράγματι... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld