Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί αυτή η εμμονή, να προβάλλεται παραπλανητικά η ανθρώπινη "βίαιη παρέμβαση" σε κάθε τραυματισμό αδέσποτου ζώου ;

Τα κατάφερε ο σκυλάκος που βρέθηκε τραυματισμένος στο λαιμό , στο Ηράκλειο Κρήτης


και ΟΧΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ όπως με εμμονή (;) παρουσιάζεται από ζωοφιλικά σωματεία

Ο σκυλάκος που βρέθηκε τραυματισμένος στο λαιμό στις 11 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης (παραλία Αμμουδάρας) είναι ήδη καλύτερα, μετά την επέμβαση της κτηνιάτρου , κ. Αικατερίνης Παρασύρη. Ο σκύλος , σύμφωνα με το πόρισμα της εν λόγω κτηνιάτρου , ήταν τραυματισμένος στο λαιμό από πίεση τέμνοντος αντικειμένου (στύλο ή σύρμα περίφραξης) επί μακρύ χρονικό διάστημα.  Πώς λοιπόν εμφανίζεται "σφαγμένος" ο σκύλος και μάλιστα , μετά το δικό μας δημοσίευμα (http://animalspress.blogspot.com/2010/12/blog-post_19.html), πώς εμφανίζεται και ένα νέο πόρισμα κτηνιάτρου (κ. Μπαντουβά) που του παρείχε - ισχυρίζονται - τις πρώτες βοήθειες, με γενικόλογη και αόριστη γνωμάτευση ; Στο zougla.gr αναρτήθηκε το δημοσίευμα με το νεοεμφανισθέν πόρισμα του κτηνιάτρου που έριξε μια ματιά στο ζώο , ενώ υπάρχει ήδη και παρακάμπτεται η επίσημη γνωμάτευση της κ. Παρασύρη που ανέλαβε και χειρούργησε τον σκύλο (με κλινική εξέταση). Γιατί επιμένουν άραγε να παρουσιάζουν εμπλοκή του ανθρώπινου παράγοντα με ... σφαγή του ζώου ; Ποιόν εξυπηρετεί αυτή η εμμονή με τις κακοποιήσεις στην Ελλάδα ;
Ακολουθεί το δημοσίευμα στο zougla.gr :


Τα κατάφερε ο σκυλάκος που βρέθηκε σφαγμένος στο Ηράκλειο Κρήτης

Καλά στην υγεία του είναι ο σκυλάκος που βρέθηκε σφαγμένος στις 11 Δεκεμβρίου 2010 στην παραλία της Αμμουδάρας, στην περιοχή Γιόφυρο Ηρακλείου στην Κρήτη.

Μετά από την επέμβαση - που του έκανε η κτηνίατρος - και την φροντίδα που του προσέφεραν οι φιλόζωοι εθελοντές, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να εγκλωβίσουν το πληγωμένο ζώο, το οποίο περιφερόταν με το τραύμα στον λαιμό του ανοιχτό μέχρι την τραχεία - ο σκύλος αναρρώνει.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία είναι μια χαρά και εκείνοι που το φροντίζουν θα καταφέρουν να το κάνουν να ξεχάσει τα μαρτύρια που πέρασε στα χέρια κάποιου ανθρωπόμορφου κτήνους που κυκλοφορεί ελεύθερο στο νησί.


Στο έγγραφο που βλέπετε και το υπογράφει ο κτηνιάτρος, Ανδρέας Μπαντουβάς, που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον σκύλο, το ζώο απέκτησε αυτό το βαθύ τραύμα στον λαιμό του από «τέμνον αντικείμενο»


animalspress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.