Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Στη φυλακή διοργανωτής κυνομαχιών


Στην Tampa των ΗΠΑ οι ερευνητές της φιλοζωϊκής είναι χαρούμενοι μετά την καταδίκη ενός διοργανωτή κυνομαχιών σε φυλάκιση.......
Η υπόθεση που είχε αναλάβει η Hillsborough County Animal Services κράτησε σχεδόν 3 χρόνια για να φτάσει στο δικαστήριο αλλά οι φιλόζωοι ασχολιόντουσαν με τον 48χρονο Maurice Bayless και τα σκυλιά του πάνω από μια δεκαετία!

Τελικά, ήταν ένα video που έδειχνε τον Bayless να παρακινεί το σκύλο του να παλέψει με άλλον που έκανε το δικαστή
να τον καταδικάσει για διοργάνωση κυνομαχιών αλλά η οργάνωση είχε δεκάδες φακέλους με στοιχεία και αποδείξεις εναντίον του, ακόμα και ένα ''δίπλωμα'' που είχε φτιάξει ο 48χρονος για τον ''καλυτερο μαχητή σκύλο''!!!

Την Παρασκευή όμως ο δικαστής William Fuente τον καταδίκασε σε 2.5 χρόνια φυλάκιση σε κρατική φυλακή και άλλα 2.5 χρόνια στη συνέχεια σε κατ οίκον περιορισμό.

Αυτό αποτελεί προειδοποίηση για κάθε άρρωστο που διοργανώνει κυνομαχιες και κακοποιεί τα σκυλιά του.

Επίσης, μαζί με τον Bayless, καταδικάστηκε και η φίλη του, Celena Brantley για κυνομαχίες και τιμωρήθηκε με 364 μέρες φυλάκισης και 5 χρόνια κατ οίκον περιορισμό.

Οι ερευνητές της φιλοζωϊκής έχουν αποδείξεις ότι ο Bayless ταξίδευε ακόμα και στη Νότια Αμερική και το Πουέρτο Ρίκο για να διοργανώνει κυνομαχίες!

Adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.