Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Το πιο υπέρβαρο Κόλευ ζυγίζει 58 κιλά!




Tο επτάχρονο Κόλευ η Cassie, ζυγίζει 128 κιλά και είναι το πιο υπέρβαρο σκυλί της φυλής του.

Η Cassie φιλοξενήθηκε σε μια πανσιόν όταν ο ιδιοκτήτης της αρρώστησε βαριά και έπρεπε να μείνει για 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο.Όταν ο ιδιοκτήτης της ερωτήθηκε για την διατροφή της, παραδέχθηκε ότι την τάιζε καθημερινά γλυκά, σοκολάτες, πατάτες και ότι ποτέ της δεν έφαγε τροφή για σκύλους.



Το προσωπικό τρόμαξε από την κατάστασή της και την έβαλαν αμέσως σε ειδική δίαιτα και καθημερινή άσκηση.Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν αναμένονται να έρθουν γρήγορα.Στη παρούσα κατάσταση, η Cassie μπορεί να περπατήσει μόνο για τρία λεπτά.Έπειτα λαχανιάζει και χρειάζεται διάλειμμα.



Το βάρος της Cassie είναι τρεις φορές περισσότερο από αυτό που έπρεπε να είναι και ως συνέπεια βρίσκεται σε αυξημένο κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και αρθρίτιδα.Για αυτό το βάρος θα πρέπει να μειωθεί με αργούς ρυθμούς κα σταδιακά.

Μόλις επιστρέψει στο κανονικό της βάρος η Cassie θα είναι έτοιμη για την νέα της οικογένεια.Ωστόσο, αυτή την φορά οι νέοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι και ικανοί να αντισταθούν στα μεγάλα καφετιά μάτια που θα τους παρακαλούν για λιχουδιές!

dogw0rld.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.