Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει £80 πρόστιμο γιατί το σκυλί του κάνει skateboard!



Ο Bodhi είναι ένας σκύλος που τρελαίνεται να κάνει skateboard, κάτι όμως που δημιούργησε προβλήματα στον ιδιοκτήτη του αφού καλείται τώρα να πληρώσει 80$ πρόστιμο!Δυο γυναίκες κατέφυγαν στο συμβούλιο του Μπράιτον, αφού όπως λένε κινδύνεψαν να τραυματιστούν από την σανίδα του skateboard.

''Ο Bodhi είναι πάντα υπό τον έλεγχο μου. Αγαπά το skateboard και δεν είναι εγκληματίας'', αναφέρει ο 51χρόνος ιδιοκτήτης του.''Είναι κάτι που συνήθως κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Δεν τον εκπαίδευσα ποτέ να κάνει skateboard, απλά το λατρεύει και θέλει μόνος του να κάνει.''

Ο ιδιοκτήτης έχει 14 ημέρες περιθώριο για να πληρώσει το πρόστιμό του, διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσει πιθανότατα ένα μεγαλύτερο πρόστιμο των £1,000.

''Ξέρουμε ότι ο Bodhi διασκεδάζει τους ανθρώπους που φαίνεται να το απολαμβάνουν.Αλλά όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να τραυματίζονται και δεχόμαστε παράπονα έχουμε νομικό καθήκον να ενεργήσουμε.Ο Bodhi παραμένει ελεύθερος να κάνει skateboard στα τοπικά πάρκα αλλά όχι στις ελεύθερες περιοχές'', είπε ένας εκπρόσωπος του συμβουλίου.


dogw0rld.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.