Άρνηση του ΚΤΕΛ Αριδαίας να μεταφέρει κατοικίδιο ζωάκι

Πολίτης του δήμου Αλμωπίας καταγγέλει ότι το ΚΤΕΛ Aριδαίας αρνήθηκε να μεταφέρει το 1.5 μηνών κουτάβι της οικογένειας!

Συγκεκριμένα το κείμενο της καταγγελίας του αναγώστη έχει ως εξής:

«Λέγομαι Δημήτρης και μπορώ να πω τι έγινε και δημοσίως, γιατί αυτά πρέπει να ακούγονται μπας και αλλάξουν μερικές στάσεις και νοοτροπίες από πολλούς. 


Το περιστατικό συνέβη στους γονείς μου χθες το μεσημέρι, όταν θα έστελναν το κουταβάκι, με συνοδεία της αδερφής μου και μέσα σε ειδικό κλουβάκι μεταφοράς, στη Θεσσαλονίκη, για να το πάρω έπειτα εγώ. 

Ο οδηγός δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και το τονίζω αυτό. Ήταν θετικός. Το πρόβλημα όμως το είχε ο κύριος που ήταν στα εκδοτήρια των εισιτηρίων. Είπε στον πατέρα μου ότι απαγορεύεται να μπει το σκυλάκι στο λεωφορείο...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ! 

Ο πατέρας μου εύλογα τον ρώτησε πως γίνεται στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο να τα δέχονται (παρότι είναι συγκριτικά πολύ μεγαλύτερη η απόσταση) και στο δρομολόγιο Αριδαία-Θεσσαλονίκη να απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Ο εν λόγω κύριος με περισσή αγένεια και χρησιμοποιώντας την έκφραση "ρε" συνέχιζε να υποστηρίζει τα ίδια. Ο πατέρας μου του ζήτησε να δει έγγραφο που να αναγράφει, βάσει νόμου, ότι απαγορεύεται η μεταφορά κατοικιδίων με ΚΤΕΛ και του απάντησε ευθαρσώς ότι, αφού ο ίδιος του λέει ότι απαγορεύεται, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! 

Ύστερα απ' όλα αυτά και αφού κατάλαβε ο πατέρας μου ότι δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη με αυτόν τον άνθρωπο, αγανακτισμένος, μετέφερε ο ίδιος του το κουταβάκι (1,5 μηνών το τονίζω) στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητό του. Αυτά συνέβησαν και μετά λύπης και ντροπής σας τα γνωστοποιώ.»

Απ' ότι μάθαμε ο φιλοζωικός σύλλογος Αριδαίας έλαβε γνώση του γεγονότος και απέστειλε επιστολή στο ΚΤΕΛ Πέλλας. Αναμένουμε την ανακοίνωση του φιλοζωικού συλλόγου.

aridaianews.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Τί επιστολή ρε παιδιά...επι τόπου αστυνομία, για να τον κάνει να το βουλώσει και να το δουν και οι λοιποί παρόντες!!!!
    Με ποια νομική ισχύ ο φιλοζωικός σύλλογος θα τον υποχρεώσει να μην το ξανακάνει???

    Μου τα έχουν κάνει κι εμένα αυτά, στο ΚΤΕΛ Πάτρας. Πήρα όμως αυτοκίνητο και ησύχασα! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld