Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Χαλκίδα: Πέταξαν τον σκύλο στα σκουπίδια γιατί οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν..

Βρώμα και δυσωδία στην καφετέρια της παραλίας. Τι καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια Ελένη Βρανοπούλου.

 


Ενα βάναυσο θέαμα αντίκρισε σήμερα το πρωί (6 Ιουλίου) στην καφετέριά της "Στρογγυλό" στην παραλία Χαλκίδας η ιδιοκτήτρια Ελένη Βρανοπούλου. Ενας σκύλος σε άθλια κατάσταση είχε ξαπλώσει ανάμεσα στα τραπεζάκια της καφετέριας και δεν μπορούσε κανείς να τον κουνήσει.

Το δυστυχές τετράποδο είναι αποστεωμένο και κάποια στιγμή άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα. Η δυσοσμία που αποπνέει το κορμί του είναι αφόρητη και ενδέχεται να είναι νεκρό, αφού δεν ανταποκρίνεται στο περιβάλλον, και φυσικά κανένας δεν τολμάει να το πλησιάσει.







Η Ελένη Βρανοπούλου έκανε προσπάθειες για να έρθει κάποιος να μαζέψει το άτυχο ζώο, αλλά μάταια. "Απευθύνθηκα στο Φιλοζωικό Σύλλογο Χαλκίδας, αλλά τοο μόνο που μου είπαν ήταν να μη μετακινήσω το ζώο. Πήρα την Αστυνομία, αλλά δήλωσε αναρμόδια" τονίζει η ίδια, ενώ και οι υπόλοιπες προσπάθειες που έκανε πήγαν στράφι:

"Απηυδισμένη που κανείς δεν ασχολείται, πήρα και το Λιμεναρχείο. Μού είπαν ότι αύριο Πέμπτη μπορεί να κάνουν κάτι! Τηλεφώνησα και στο δήμο Χαλκίδας, αλλά δεν έβγαλα άκρη για να μου δώσουν έναν αρμόδιο" αναφέρει απελπισμένη η ιδιοκτήτρια του cafe.



Πέταξαν τον σκύλο στα σκουπίδια

Το σκυλί, βέβαια, εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγιεινή και πρέπει άμεσα να περισυλλεγεί από το χώρο του cafe. Η αδιαφορία, όμως, περισσεύει και μάλλον η βρώμα πρέπει να φτάσει μέχρι τα γραφεία των αρμοδίων για να ταρακουνηθούν... 

egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.