Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Δήμος Πατρέων: Καμία ενέργεια για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων όπως υποσχέθηκαν


Αν και η Κ. Ανδρικοπουλου Αντιδημαρχος ειχε δεσμευτει το εξης :

'' Θα ήθελα να σας κάνω γνωστό πως ο Δήμος Πατρέων έχει ήδη προβεί στη δημοσίευση της διακήρυξης πρόχειρου Διαγωνισμού σχετικά με την Περισυλλογή και τη Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22-7-2011.
Πιστεύουμε πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε την περισυλλογή και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων που μας αναφέρεται αλλά και ολόκληρης της περιοχής του Δήμου Πατρέων.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ,
Μ.Κ.Ο, ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
& ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΡΟΥΒΑΛΗ ΤΗΛ 2610966-388 ''

Οι επομενες μερες εχουν ερθει, την καλουν τα μελη μας και δεν δινει καμια λυση ουτε εχουν ορισει εναν συμβεβλημενο γιατρο .Οποτε αναρωτιεμαι τι θα γινει με τα χτυπημενα και αρρωστα ζωα?Δηλαδη απλα ειναι ατυχα αν αρρωστησουν τωρα?

Φιλόζωη που επικοινώνησε με τον δήμο της απάντησαν ότι λόγω λήξης της σύμβασης με τη Μέριμνα για το συγκεκριμένο διάστημα, δεν μπορούν να κάνουν κάτι.Συγκεκριμένα, όπως είπαν έχουν "δεμένα" τα χέρια τους και της παρότρυναν να επικοινωνήσει πάλι σε 10 μέρες!

Σε ερώτηση σχετικά με συμβεβλημένο κτηνίατρο, πάλι αρνητική απάντηση έλαβε. Οσον αφορά τη μέριμνα ζώων, δεν έχει λάβει καμια απαντηση ακομα επι του θεματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.