Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ηλεία: Δηλητηρίασαν τρία σκυλιά και πυρπόλησαν στάβλο με 29 ζώα!

http://images.icnetwork.co.uk/upl/nebusiness/sep2010/6/6/chevington-moor-farm-fire-624467133.jpg
Φώτο Αρχείου


Σαφείς ενδείξεις εμπρησμού βρήκαν οι πυροσβέστες όταν έσβησαν τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς τον στάβλο και απανθράκωσε τα 29 ζώα μιας οικογένειας κτηνοτρόφων στον Φραγκόκαμπο Φιγαλείας στην Ηλεία! Μόλις την προηγούμενη ημέρα, άγνωστοι είχαν δηλητηριάσει τα τρία σκυλιά που φύλαγαν το στάβλο!
     
Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα και, ώσπου να φτάσουν οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου από τα Κρέστενα, ο στάβλος είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός με αποτέλεσμα να καούν ζωντανά 25 αρνιά και τέσσερις προβατίνες που εγκλωβίστηκαν αβοήθητα στο εσωτερικό. Εκτός από τα ζώα και τις εγκαταστάσεις, καταστράφηκαν και μεγάλες ποσότητες ζωοτροφής που είχε αποθηκεύσει ο ιδιοκτήτης.
     
Την προανάκριση για τον εμπρησμό διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η τοπική Αστυνομία μετά τις καταγγελίες των κτηνοτρόφων για την δολοφονία των τριών σκυλιών τους. Ωστόσο, οι ίδιοι υποστήριξαν ότι δεν είχαν διαφορές με κάποιους που να ήθελαν να τους καταστρέψουν ολόκληρη την περιουσία τους.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.