Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Άμεση ανάγκη φιλοξενίας για εγκαταλελειμμένο σιχ-τσου

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/392361_2692402555450_1418104005_3018717_1093676153_n.jpg




ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΙ-ΤΖΟΥ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΡΑ -ΝΥΧΤΑ! ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ. 
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Η ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!! ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟ, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!! ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΠΙΕ 1 ΛΙΤΡΟ ΑΜΕΣΩΣ!! ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ!ΕΙΠΕ(ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ) ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ!!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΙ ΕΚΕΙ!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!). ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ?
ΠΛΗΡΟΦ. 6957207644


http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/315056_2692399715379_1418104005_3018716_888922942_n.jpghttp://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/309038_2692391435172_1418104005_3018712_1093169304_n.jpg


Τελευταία Ενημέρωση 26-11:


Xθες το πρωι 11 πηγα να βγαλω το σκυλο εξω για να τον παρει η Προστασια Ζωων του Δημου. Μου ανοιξε ενοικος της πολυκατοικιας και πιστευοντας οτι ο ιδιοκτητης δεν ηταν εκει αυτα που ηθελα να του πω του τα ειχα γραψει σε χαρτι και του τα αφησα στην πορτα. Το χαρτακι ελεγε στο περιπου οτι "ευχομαι οταν γερασετε να μην σας πεταξουν μονο και πεινασμενο σε ενα μπαλκονι να πεθανετε απο πεινα και διψα. Νροπη σας! Ειπατε οτι ειναι κομματι σας,σαν παιδι σας δε νομιζω στο παιδι σας να συμπεριφεροσασταν ετσι. Την επομενη φορα που θα μαθω οτι πηρατε κατοικιδιο θα σας κανω καταγγελια κτλ".


Οταν πηγα το σκυλο εξω εμφανιστηκε και ο ιδιοκτητης ο οποιος οταν με ειδε χωρις καν να ρωτησει που το παω (εφοσον ο ιδιος το προηγουμενο βραδυ μου ειχε πει οτι αν δεν κανω κατι μεχρι την κυριακη θα του κανει ευθανασια η θα το πεταξει γιατι χωριζει και μετακομιζει) ειπε κατευθειαν '' παω να φερω το βιβλιαριο''. Ομως πηγαινοντας στην εισοδο του διαβασε το σημειωμα μου και γυρισε πισω πολυ αναστατωμενος, μου αρπαζει το σκυλι μου πεταει το χαρτι και μου λεει "αυτο εσυ το εγραψες?" του λεω "ναι κι αν ηξερα οτι ειστε εδω θα σας τα ελεγα και face to face". Μου λεει "δεν το δινω το σκυλι δικο μου ειναι θα το κανω οτι θελω". 


Φωναζαμε μας ακουσε ολη η γειτονια και βγηκαν στα μπαλκονια. Παω εκει κοντα του και του λεω "αν δε μου δωσετε τωρα το σκυλι θα περασετε τη νυχτα στα κρατητηρια. Θα σας κανω καταγγελια, το σκυλι δεν ειναι παιχνιδι για τους εγωισμους σας".Τοτε μιλησε και το παιδι απο την Προστασια Ζωων και ειπε οτι "αν δεν μπορειτε εσεις θα το φροντισουμε εμεις". Τοτε λοιπον το εδωσε και του φωναζα "Ντροπη σας θα επρεπε να μου πειτε και ευχαριστω που δεν ειστε στην αστυνομια". κτλ κτλ κτλ.. Υπεγραψε τα χαρτια οικειοθελως οτι το δινει ειπε οτι δν εχει λεφτα και οτι μετακομιζει και δεν βρισκει διαμερισμα που να δεχονται κατοικιδια.. Αν ειναι δυνατον δικαιολογιες!!!! Ειπωθηκαν κι αλλα μεταξυ μας ...πολλα. 


Στο τελος μου ειπε "σευχαριστω πολυ κι ας το βλεπεις διαφορετικα". Εκει παλι λογομαχησαμε και στο τελος αφου εδωσα τα στοιχεια μου στην προστασια ζωων μου ζητησε και μενα τον αριθμο μου για να μαθαινει νεα και του λεω "δεν θελω να εχω καμια σχεση μαζι σας". Δεν ξαναμιλησαμε. 


Ο σκυλος ηταν σε πολυ αθλια κατασταση. Εκανα στην ακρη τα μαλλια του για να δω τα ματια του και ειχαν βγει απ'εξω.. απο ασιτια?..δε ξερω. Απο δευτερα θα μαθω τι εγινε τελικα αν ο κτηνιατρος διεγνωσε προβληματα κτλ και θα το παρω και θα το παω στο καινουριο του σπιτι!!

 Τελευταία Ενημέρωση 30-11: 

Ο Καρλιτο φιλοξενειται για λιγες μερες με δικα μου εξοδα σε κτηνιατρειο γιατι μου ειπαν απο τον δημο οτι ειναι υγιεστατος και δεν μπορουν να τον αναλαβουν αλλο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ τελικα ηταν ψεμματα η δικαιολογια του ιδιοκτητη που το ειχε εξω...Μιλησα σημερα με την κτηνιατρο και της ειπα να τον κανει φυσικα και μπανιο και θα παω να το παρω αυριο το πρωι. Θα κανουμε συμβολαιο υιοθεσιας με μια κυρια που μαλλον θα τον παρει αλλα δεν ξερω ποτε.. πιθανοτατα μεχρι τοτε θα τον φιλοξενησω.Η κτηνιατρος μου ειπε οτι εχει απλα μειωμενη οραση λογω ηλικιας αλλα ειναι γλυκυτατος και θελει συνεχεια παρεα και χαδια. 

Τελευταία Ενημέρωση 1-12: 

Zηταω φιλοξενια για 15 μερες! Eιναι πολυ επειγον αλλαξαν κπ σχεδια τελευταια στιγμη και μεχρι 15 του μηνος πρεπει καπου να φιλοξενηθει εντος Αττικης!Aν καποιος εχει την διαθεση για ενα σκυλακι που εχει απολυτη αναγκη θα καλυψω εγω τα εφοδα για την τροφη του. Μονο μια γωνια και λιγη παρεα θελει. 15/12 θα ερθω εγω να το παρω! Με πηραν πριν καποιες μερες πολλοι τηλεφωνο για φιλοξενια αλλα δε ξερω ποιος ηταν εντος Αθηνας και ποιος θελει ακομα... Οποιος μπορει παρακαλω τηλεφωνηστε μου στο 6957207644.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.