Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή που κλώτσησε σκύλο στον αγωνιστικό χώρο

http://www.lolosad.com/wp-content/uploads/2008/01/dog_tennis_ball_pics.jpg
Από ένα απίστευτο περιστατικό σημαδεύτηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Ποδοσφαιριστής της Αστραπής Μεσοποταμιάς αποβλήθηκε από τον διαιτητή επειδή κλότσησε έναν σκύλο που είχε μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τα Γρεβενά Αεράτα.

Ολα ξεκίνησαν στο 13' του αγώνα και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Ενας σκύλος μπήκε ξαφνικά μέσα στο γήπεδο, όχι και με τις καλύτερες διαθέσεις, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Πασχάλης Μπαϊραμίδης από τον σύνδεσμο της Κοζάνης να διακόψει προσωρινά το ματς μέχρι να αποχωρήσει το τετράποδο.


Φαίνεται όμως ότι ο σκύλος δεν έβγαινε με τίποτα από το γήπεδο και οι παίκτες των δύο ομάδων από κάποια στιγμή και μετά άρχισαν να τον κυνηγούν μέχρι να τον πιάσουν και να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου. 



Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Βασίλης Αθανασιάδης συμπεριφέρθηκε άσχημα στο τετράποδο, με αποτέλεσμα να τον δει ο διαιτητής και να του δώσει την κόκκινη κάρτα. 




Επικράτησε κομφούζιο, με τους παίκτες της Αστραπής να διαμαρτύρονται έντονα στον Μπαϊραμίδη για την απόφαση αυτή, η οποία είναι όμως σύμφωνη με το γράμμα του νόμου.

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα η διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμιάς παραδέχτηκε ότι ο Αθανασιάδης όντως βιαιοπράγησε εναντίον του σκυλιού, αλλά επισημαίνει: «Ο διαιτητής προέτρεπε τους ποδοσφαιριστές μας να βγάλουν τον σκύλο βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα».

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.