Σκυλί έσωσε τον ιδιοκτήτη του από φωτιά θυσιάζοντας την ζωή του

 http://www.lifewithdogs.tv/wp-content/uploads/2011/11/dunn.jpg

Στην Γεωργία ένας άνδρας υποστηρίζει πως χρωστάει τη ζωή του στο σκυλί του, το οποίο δεν κατόρθωσε να δραπετεύσει από την πυρκαγιά. Ο Scott Dunn είπε ότι αυτός και το σκυλί του ονόματι Duncan αποκοιμήθηκαν μαζί στον καναπέ στο καθιστικό του σπιτιού του.

''Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι το σκυλί να έχει ανεβεί πάνω μου να με γρατσουνά και να γαυγίζει. Ξύπνησα και δεν μπορούσα να δω τίποτα από τον καπνό'', αναφέρει με δάκρυα.


Ο άνδρας άρπαξε το σκύλο από το περιλαίμιο και βγήκε από το κτίριο αποφεύγοντας τις φλόγες, όταν συνειδητοποίησε ότι το σκυλί είχε σπάσει το περιλαίμιό του και ήταν ακόμα μέσα.. Ήταν πάρα πολύ αργά για να επιστρέψει. Εξηγώντας τι συνέβη σε συνέντευξη ξεσπά σε δάκρυα.

Προσπάθησε να φωνάξει το σκυλί αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Δεν θα ερχόταν. Σκέφτομαι ότι φοβόταν όπως ακριβώς φοβόμουν κι εγώ». Όταν οι πυροσβέστες έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο, βρήκαν το σώμα του σκύλου στο κρεβάτι του άνδρα.

http://www.theblaze.com/wp-content/uploads/2011/11/Snapz-Pro-XScreenSnapz009.jpg

''Αυτό είναι το αγόρι μου. Έσωσε τη ζωή μου'' , αναφέρει με αναφιλητά. «Λυπάμαι. Έσωσε τη ζωή μου, αλλά δεν μπόρεσα να σώσω την δικιά του. Η φωτιά ήταν πολύ μεγάλη δεν μπορούσα να επιστρέψω πάλι.''

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη.

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=Vt0hLUh_ZYM

dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld