Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η αληθινή ιστορία του Firu που κάνει τον γύρο του facebook


Τις τελευταίες μέρες μια φωτογραφία έκανε την εμφάνιση της στο facebook που  δείχνει το λευκό Pit Bull γεμάτο πληγές και καλεί τον κόσμο να αναδημοσίευση την φωτογραφία για να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών χωρίς να αναφέρουν ποίος έβαλε την φωτογραφία, που έγινε, πότε, και άλλες πληροφορίες,   

Το περιστατικό αν και πραγματικό έχει γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, 2010 στην περιοχή της Β. Καρολίνας των ΗΠΑ. Ο Firu σήμερα είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Η Ιστορία του  Firu
 Τον Σεπτέμβριο του 2010 στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ ο Firu, κακοποιήθηκε από δύο άντρες, όταν τον έδεσαν και τον έσερναν με έναν φορτηγάκι,  το θέμα αμέσως σόκαρε τον κόσμο και η ιστορία έλαβε μεγάλη δημοσιότητα.

Ο Firu υποβλήθηκε σε 11 χειρουργικές επεμβάσεις, ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρων του κόσμου. και μια νέα οικογένεια ανέλαβε να τον κάνει να ξεχάσει το φρικτό παρελθόν. Υπάρχει και σελίδα για αυτόν στο facebook

Οι δύο άντρες που κατηγορούνται για την κακοποίηση του σκύλου έχουν καταθέσει, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση (!) και αγωγή κατά της των εθελοντών, το αστυνομικό τμήμα  ακόμα και στο νοσοκομείο ζώων που αντιμετώπισε το περιστατικό ( είναι απορίας άξιο γιατί δεν έκαναν και σε αυτόν που τηλεφώνησε στην αστυνομία ή έχουν;; ).  Η ακροαματική διαδικασία εκκρεμή ακόμη.

Οι κατηγορούμενοι

Agustin Morend Martinez

Josa Guebara

O Firu σήμερα



Δείτε τo βίντεο: 


astegosdiavatis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.