Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Χαρίζεται ο Παύλος με το μοναδικό βλέμμα..


Αρχες Ιουνιου και τοτε ο χωρος της φιλοζωικης ειχε γινει δευτερο σπιτι μου. Παλευα να βρω ενα σπιτι στη Λιζα ενα σκυλι που πολλοι ειδανε αλλα μονο ενας ανθρωπος την εκτιμησε.
Εκει γνωρισα και τον Παυλο με κοιταγε με τα φοβισμενα ματια του οταν πηγαινα να δω την Λιζα.Ηταν ο γειτονας της πτερυγας Β'.Απο μηνων μπηκε στο κλουβι και ξεχαστηκε εκει.Απομακρος,φοβισμενος,μονος.Με τον καιρο ηρθαμε κοντα με εμπιστευτηκε και μια μερα εκει που καναμε την βολτα μας μου ειπε να τον φωναζω Παυλο. "Ειναι ωραιο ονομα και μια μερα που θα γινω καλα θα μου ταιριαζει γαντι" μου ειχε πει.


Η Λιζα μετα απο 2 μηνες βρηκε σπιτι και η "δουλεια" μου εκει τελειωσε αλλα το μυαλο μου ηταν ακομα εκει. Ετσι αποφασισα να το παλεψω.Εχει καλαζαρ αλλα δεν εχει πειραξει νεφρα και συκωτι.Εκανε την θεραπεια του και τωρα περιμενουμε τα αποτελεσματα των καινουριων εξετασεων. Ο Παυλος εχει εναν χαρακτηρα μαλαμα. Αγαθος,ησυχος, προσκολλημενος πανω στον ανθρωπο του. Σε κοιταει στα ματια και καταλαβαινεις πως δεν θελει τιποτα αλλο απλα να ειναι διπλα σου.


Ειναι το πολυ 1,5 χρονων,στειρωμενος ημιαιμο λυκακι. Αυτη την στιγμη ειναι σε χωρο φιλοξενιας αλλα συντομα αν δεν βρεθει ενα μονιμο σπιτι θα πρεπει να γυρισει στον εφιαλτη του,στο κλουβι.
Πλεον τα σημαδια απο την κακοπεραση στο σωμα του ειναι παρελθον εχει παχυνει και περιμενει....δωστε μια ευκαιρια στον Παυλο, γνωριστε τον απο κοντα και ισως το βλεμμα του σας μαγεψει και εσας οπως μαγεψε και μενα.
Τηλ.6937078072 ή στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.