Βραυρώνα: 35 ζωάκια εκπέμπουν SOS μετά την εισαγωγή της ιδιοκτήτριάς τους στο νοσοκομείο

Σήμερα φιλόζωοι από τον Δήμο Γέρακα και οι εθελοντές του Ασπρόπυργου ενώθηκαν για να βοηθήσουν μια τραγική κατάσταση......Πήγαμε στη Βραυρώνα μετά από έκκληση δύο ανθρώπων για βοήθεια....Δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτό που είδαμε γιατί τα λόγια είναι περιττά μπροστά στην εικόνα.....

Παντού ζώα, όταν λέμε παντού το εννοούμε. Πίσω από κάθε κλειστή πόρτα,πίσω από κάγκελα, μέσα σε ένα κήπο χωρισμένο σε κλουβιά,μέσα σε δωμάτια....ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ.Όλα αυτά τα μάζεψε μια κυρία που μπήκε στο νοσοκομείο.Φυσικά είναι αδύνατον τα ζώα να παραμείνουν εκεί...Άλλα τσακώνονται άλλα είναι φοβικά και κρύβονται από κάποια.Δύο νεκρά σκυλάκια στον κήπο που περιμένουν κάποιον να τα μαζέψει.


Παρακαλώ κάθε φιλοζωική και κάθε σωματείο κάθε ιδιώτη και κάθε φιλόζωο να πάρουν από ένα ζώο.Ξέρω ότι κανένας δεν έχει χώρο αλλά υπάρχει άμεση ανάγκη αφού έως τέλος του μήνα πρέπει να έχουν φύγει όλα.Ο ιδιοκτήτης θα τα βγάλει έξω η γειτονιά διαμαρτύρεται.Το ενοίκιο μεγάλο και οι τροφές ελάχιστες..Τα περισσότερα ζώα είναι υγιέστατα.Πραγματικά αν δεν το δει αυτό το θέαμα από κοντά κάποιος δεν μπορεί να το νιώσει.Εκπέμπουμε SOS για 35 περίπου ζωάκια...


Φεύγοντας την Αντιγόνη την υιοθέτησε ένα απίστευτο πλάσμα.Όπου πήγαινε κολλούσε στα πόδια της αναζητώντας την λύτρωση από εκεί αφού ήταν φοβικό... Τώρα απολαμβάνει την αγάπη και την ευτυχία στο νέο της σπίτι που δεν την δαγκώνουν και δεν φοβάται!!!
 
Τηλ Επικοινωνίας: 6973463212 κ.Σαντή

ΥΙΟΘΕΣΙΑ Ή ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!
ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Σας ευχαριστούμε όλους για την άμεση βοήθεια και ειδικά το σωματείο ΚΑΖ !!!!

Αν κάποιος από την οικογένεια μπει εμπόδιο σε υιοθεσίες το υλικό θα κατατεθεί στον εισαγγελέα και θα κινηθούμε νομικά.Δεν ξέρουμε αν η κυρία ήταν συλλέκτρια ή αν πληρωνόταν να τα έχει.Το θέμα είναι ότι με ψυχές δεν παίζουμε και εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι!!!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ και εδώ 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld