Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Φροίξος, 7 μήνες σε αποθήκη να κακοποιείται για να γίνει φύλακας


Ο Φροιξος ζει, απ τη στιγμη που τον πηραν, σε μια κλειστη με μαυρα παραθυρα αποθηκη στη Κερατεα. Το σκεπτικο αυτου του κτηνους ιδιοκτητη ισως ηταν να τον κανει καλο φυλακα! Ετσι εκαναν οι παλιοι και βασανιζαν τα ζωα αγριευωντας τα!

Για φαντασου πως θα ηταν να σε κλεισουν για μηνες σε μια σκοτεινη αποθηκη, χωρις νερο και φαγητο για μερες.Θα δαγκωνες μεχρι θανατου τον πρωτο που θα ανοιγε τη καταραμενη πορτα!!!

Αυτο το ψυχακι ομως, ειναι ενα πλασμα ημιφοβικο, φοβαται τους ανθρωπους δεν εχει συνηθισει τη παρουσια τους ουτε τα χαδια τους, και οι μονες εμπειριες που εχει μαζι τους ειναι βασανιστικες και αθλιες!

 Πριν 2 μερες πηδηξε απο ενα σπασμενο παραθυρο και βρεθηκε στον διπλανο κηπο με άλλα σκυλακια! Αμεσως ηρθε το κτηνος να τον μαζεψει... εφερε μαζι του τα βασικα: ενα παλουκι κι ενα τσουβαλι!! Ο ιδιοκτητης του σπιτιου φυσικαεμεινε αναυδος! Παρακαλεσε να τον φερει εκεινος με ηρεμια πισω στο σπιτι. 

Εκει ειδε το κτηνος να τον ξαναβαζει με σφαλιαρες στην αποθηκη και τοτε καταλαβε απο που ακουγοντουσαν τα κλαμματα σκυλιου μηνες τωρα!!! 

Ευτυχως το ψυχακι ξαναδραπετευσε την ιδια μερα! Την δευτερη φορα ο ιδιοκτητης του κηπου δεν τον αφησε να τον παρει πισω.... και προσπαθει απεγνωσμενα να φυγαδευσει τον Φροιξο σε ενα ασφαλη και διαφορετικο χωρο για να μην κινδυνευει!

Ο Φροιξος ψαχνει αληθινους ανθρωπους να εμπιστευτει και να αγαπηθει.

Αν νιωθεις οτι μπορεις να προσφερεις ασφαλεια σ αυτο το τοσο ταλαιπωρημενο πλασμα που εχει ζησει μονο πονο, Αν μπορεις να τον κανεις να δει τους ανθρωπους με διαφορετικο ματι, Αν νιωθεις οτι θες να δωσεις μονο αγαπη σε μια τετοια ψυχη, Αν εισαι ο ανθρωπος του ...καλεσε μας να τον γνωρισεις απο κοντα !!! Αξιζει!

Τηλ. επικοινωνιας 6936862466 Μαριαννα ή στο facebook

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ
Ομοσπονδ.Ζωοφ.Σωματείων Ανατ.Αττικής
Α.Π. 422/2006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.