Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Με λένε Σάμια και σας χαιρετώ από την πόλη των Αγγέλων


Το όνομα μου ήταν  από το σαμιαμίδι...Σάμια....Μου το είχαν βγάλει επειδή ήμουν αδυνατούλα! Από το χειμώνα είχα βρει καταφύγιο στο δρόμο του Αστυνομικού Τμήματος της Κερατέας! Πάντα τρομαγμένη επιφυλακτική με τους ανθρώπους, τους κρατούσα σε μια απόσταση! 

Τα παιδιά από το Αστυνομικό Τμήμα, το Φιλοζωικό Σωματείο πρόσεχαν εμένα και τα άλλα σκυλάκια του τμήματος! Πριν καιρό αποφάσισαν να με στειρώσουν...Τους άγχωσα γιατί δεν μπορούσαν να με πιάσουν! Όμως αποφάσισα να δεχτώ τα χάδια τους και τη βοήθεια τους και πήγα χωρίς καμία αντίσταση! 

Ίσως ήταν και τα τελευταία χάδια που πήρα, από τα κορίτσια του Σωματείου! Στειρώθηκα, και ήμουν πολύ περήφανη γιατί τα είχα καταφέρει και ήμουν υγιέστατη, από ότι είχε πει ο γιατρός! 

Πάντα κρατούσα τους ανθρώπους σε απόσταση, κάτι με φόβιζε!

Χθες, Παρασκευή 22 Ιουνίου, το απόγευμα στη μέση της Λεωφόρου (στη βρύση που λέμε στη Κερατέα) ήμουν παρέα με ένα άλλο σκυλάκι φίλη μου και με έναν φίλο μου αστυνομικό όταν ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας σβούρες με χτύπησε...

Έμεινα εκεί, να πονάω, να κλαίω...Είδα λίγο κόσμο να μαζεύεται από πάνω μου...Αυτή τη φορά δε φοβόμουν...Θα με κάνανε καλά...Θα σταματούσα να πονάω...Όμως ένιωθα το αίμα μου να κυλάει γρήγορα...Τα ματάκια μου κλείσανε...Ο γιατρός δε με πρόλαβε..

Τώρα είμαι στη Πόλη των Αγγέλων παρέα με τα άλλα σκυλάκια..Δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν! 

Δεν θα ξαναπεινάσω, δεν θα ξαναδιψάσω, δεν θα ξαναπονέσω! 

Ευχαριστώ όλους όσους με φρόντισαν όσο ζούσα!

Αντίο μικρή μας φίλη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!  

Το Φιλοζωικό Σωματείο της Κερατέας και οι Αστυνομικοί του Τμήματος Κερατέας δεν θα αφήσουμε έτσι τον δολοφόνο σου! 

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΟ ΨΥΧΟΥΛΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aman πια μπροστα στους αστυνομικους?ποσο εχουν αποθρασυνθει καποιοι?κ μονο που τους αγνοησαν τοσο επιδεικτικα πρεπει να τον βρουν κ να τον κανουν ν απληρωσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.