Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ηλιούπολη: Φοβήθηκε τις κροτίδες, κρύφτηκε στην καφετέρια αλλά τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ζωοφιλικής Ενωσης Ηλιούπολης, ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα χθες (Σάββατο 16-6) το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης. 

Ο Μπόμπυ είναι ένας γέρικος μεγαλόσωμος σκύλος (πάνω από 10 ετών) που φροντίζει το σωματείο μας, εδώ και χρόνια στην Κεντρική Πλατεία. Συνήθως βρίσκεται έξω και μέσα στο Everest και κάνει παρέα στους θαμώνες, που όλο και τον κερνάνε κανένα μεζέ.... 

Αυτόπτης μάρτυρας μας ενημέρωσε ότι μετά της λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της Εθνικής μας, έπεσαν πολλές κροτίδες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να φοβηθεί ο Μπόμπυ και να καταφύγει σε μια καφετέρια. 

Ο ιδιοκτήτης τον έβγαλε αρκετές φορές με τρόπο έξω. Μέχρι που την τελευταία φορά φίλος του και πελάτης πέταξε έξω το δύστυχο ζώο, που ζητούσε καταφύγιο, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. 

 Κλωτσώντας το με βίαιο τρόπ το ανάγκασε να απομακρυνθεί. Ο δε ιδιοκτήτης, παρακαλουθούσε ανέκφραστος. Καταδικάζουμε κάθε είδους βιαιοπραγία εναντίον των ανυπεράσπιστων ζώων και ενημερώνουμε ότι η κακοποίηση, σύμφωνα με το Ν4039, τιμωρείται με πρόστιμο έως 30.000Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.