Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ζεί πάνω από 1 χρόνο εκτεθειμένο στην ταράτσα γιατί λειτουργεί ως συναργερμός- Άπραγη η αστυνομία

Ίσως να είναι 1 χρόνος, ίσως και λίγο παραπάνω που αυτή η ψυχούλα ψήνεται στο μπετόν της ταράτσας. Δεν έχει ούτε ένα χιλιοστό ίσκιο και είναι άξιο απορίας πως ζει. Τα πατουσάκια αυτά δεν έχουν πατήσει ποτέ δροσερό χορταράκι, το κορμάκι αυτό δεν ξέρει τι θα πει δροσιά το καλοκαίρι ή ζεστασιά το χειμώνα.

Μίλησα με την κυρία που το έχει και μου εξήγησε ότι είναι μέρος ενός συναγερμού, όταν βλέπει κίνηση γαβγίζει ειδοποιώντας έτσι ένα πιτ μπουλ που είναι στον κήπο κι έτσι αισθάνεται ασφαλής.Το τρίχωμά του όπως φαίνεται και απ τις φώτο είναι τζίβες αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα σε σχέση με τις διαφορές θερμοκρασίας και τις καιρικές συνθήκες που ξεσπάνε χωρίς καμιά προφύλαξη απάνω του.

Αυτό το σκυλί με έχει στοιχειώσει και θέλω το ίδιο να κάνει σε όποιον διαβάσει αυτό το κείμενο.Κάθε που θα είναι στο δροσερό του αιρκοντίσιον, κάθε που θα κάνει ένα βηματάκι στην άμμο της παραλίας και λέει 'κάηκα' να σκέφτεται ότι αυτό το σκυλάκι είναι στο μπετόν χωρίς επιλογή ομπρέλας, θάλασσας παρά μόνο καυτό τσιμέντο.

Έχει ειδοποιηθεί η φιλοζωική Σπάτων καθώς και η αστυνομία και το γραφείο υπεύθυνου αδέσποτων στο δήμο Σπατων, χωρίς αποτέλεσμα. Η οικογένεια του πρωτότυπου αυτού συναγερμού βρίσκεται επίσης στα Σπάτα (Αγ Βαρβάρας)

Τηλ 6932-232381 Άντζελα

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ : 210-6632200
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ : 22940-40902
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΠΑΤΩΝ : 210-6632771, 210-6630125

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.