Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η Φώφη (ημίαιμο κόλευ) βίωσε την απανθρωπιά - Σώθηκε και ψάχνει σπίτι

 Καθε φορα που λεω την ιστορια της δακρυζω......Η καλη μου φιλη η δημητρα ειχε παει στο πηλιο για ολιγοημερες διακοπες..Οταν σταματησε σε παραδρομο της εθνικης αντικρυσε ενα θεαμα λυπητερο που ηταν μαχαιρια στην καρδια της! μια κουταβιτσα 3 μηνων δεμενη αποστεωμενη που εκλιπαρουσε για ενα χαδι...Την αρπαξε χωρις δευτερη σκεψη οχι μονο αλλαζοντας τα σχεδια των διακοπων της αλλα ακυρωνωντας τις κιολας προκειμενου να την παει στο γιατρο...

Κατα τη διαδρομη με τρομο ανακαλυψε εφοσον η κουταβιτσα εκανε εμετο στο αυτοκινητο οτι ειχε να φαει τουλαχιστον μια εβδομαδα εφοσον για να επιβιωσει ετρωγε τα κοπρανα της και επινε τα ουρα της! Με πολλη αφοσιωση κοπο χρονο και χρημα καταφεραμε να την αναστησουμε... Μεσα σε ολα τα κακα της μοιρας της η σκυλιτσα ειχε πυομητρα και αιμορραγουσε απο αγκαθι που ειχε καρφωθει στον πωπο της..Βλεπετε αυτοι που την εδεσαν και την παρατησαν φροντισαν να την αφησουν σε ξεροχωραφο να πεθανει! 

 Σημερα ειναι 5 μηνων, υγιεστατη, αποπαρασιτωμενη, στειρωμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις αιματος ..Θα εκπλαγειτε με τον καλο της χαρακτηρα! Ειναι καλοβολη και πολυ χαδιαρα, αφου δε μπορεσα να την φωτογραφισω σαν κυρια ολο επεφτε τα ανασκελα απο τη χαρα της!

Ζηταμε οικογενεια να την αγαπησει, να την κανει να ξεχασει αυτο που βιωσε και  να μην την εγκαταλειψει ποτε! Ειναι ζωακι συντροφιας για ατελειωτες αγκαλιες! Ειναι κοντοσωμη και προφανως ημιαιμο κολλευ! Θα την λατρεψετε!

Τηλ Ζαχαρουλα 6948467876 και Δημητρα 6946730200 ή στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.