Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο καθαρόαιμος ροτβαιλερίνος Bon ψάχνει σπίτι

Η ιστορία του Bon είναι μία από τις πολλές που ακούμε και διαβάζουμε, αλλά από τις πιο συγκινητικές κατά την δική μου γνώμη. Ο Bon είναι ένας σκυλούκος καθαρόαιμος ροτβαιλερίνος, 5 ετών, υγιέστατος, αγαπησιάρης, χαδιάρης, κοινωνικός με όλα του τα χαρτιά!
 
Τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής του κράταγε παρέα σε ένα παιδάκι από την Λάρισα, τον Στέλιο, ο οποίος υπεραγαπούσε πολύ τον Bon! Ο Στέλιος δυστυχώς δεν είναι πλέον στην ζωή...Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Στέλιος μπορούσε μόνο να κινήσει τα χέρια του και να γράφει στο πληκτρολόγιο...Έτσι και βρήκε λοιπόν έναν φίλο μου εκπαιδευτή μέσα από το facebook και η μόνη του απασχόληση και χαρά ήταν όπως έλεγε να εκπαιδεύσει τον Bon...Και αυτό και έκανε!!!
 
 Ο φίλος και εκπαιδευτής, καθώς μου είπε, έμεινε άναυδος με την αγάπη και την φροντίδα που είδε ότι έδειχνε ο Στέλιος στο σκύλο αυτό και το δέσιμο που είδε ότι υπήρχε σε αυτούς τους δύο!Ο Στέλιος έδινε όλη του την ενέργεια για τον Bon και ο Bon ανταπέδιδε με τον μοναδικό τρόπο και την αγάπη που ανταποδίδουν πάντα αυτές οι ψυχές!
Η αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλο ήταν μεγάλη....Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα....Τα λόγια μερικές φορές είναι περιττά!

Για την οικογένεια πλέον είναι μεγάλος ο πόνος και έτσι ο Bon δίνεται για υιοθεσία λοιπόν.....Θέλουμε να πάει σε καλά χέρια, σε κάποιον που θα τον αγαπήσει για αυτό που είναι και για την αγκαλιά που μπορεί να προσφέρει και όχι σε κάποιον που θα τον αναζητήσει και θα τον θελήσει μόνο για το ότι είναι καθαρόαιμο ροτβάιλερ!
 
Πληροφ. Μαρία 6975-523005 ή στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.