Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Kρέμασαν σκύλο σε δέντρο, το κατήγγειλε αλλά η αστυνομία δεν έκανε τίποτα

Ένα νεκρό ζώο, κρεμασμένο σε ένα δέντρο, εντόπισε γυναίκα που είχε πάει για μπάνιο, στην περιοχή κοντά στην παραλία της Παλιούρας, μετά την Επανομή, στις αρχές του Ιούνη. Η ταυτότητας της γυναίκας που μας ανάφερε το περιστατικό, είναι γνωστή σε μας, αλλά δεν δημοσιεύουμε το όνομα της, για ευνόητους λόγους.

Αφού τράβηξε φωτογραφίες το νεκρό ζώο, στην συνέχεια πήγε στο
αστυνομικό τμήμα Επανομής, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό. Από το αστυνομικό τμήμα την ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αφού πια το ζώο είναι νεκρό, ότι θα παραπέμψουν το περιστατικό αλλού, και για ότι περαιτέρω θα την ενημερώσουν.

Σύμφωνα πάντα με την γυναίκα στην περιοχή, εκεί ζουν Ρομά, τους οποίους έχει δει να μην συμπεριφέρονται καλά σε ζώα στο παρελθόν, κάτι που το ανάφερε και στην αστυνομία, και δεν τους ήταν άγνωστο, αφού της είπαν ότι έχουν ακούσει διάφορα.
''και απ την αστυνομία μου είπαν ότι έχουν ακούσει και άλλα περιστατικά για τους συγκεκριμένους. γιατί δεν κάνουν τίποτα είναι άλλο θέμα'' μας είπε. 

Η γυναίκα που βρήκε το άτυχο ζώο κρεμασμένο, εξέφρασε τους φόβους της, ότι ή τα χουν κάνει πλακάκια, ή φοβούνται, ή απλά αδιαφορούν να ελέγξουν την καταγγελία της, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. και 
συμπλήρωσε ''μου είπαν απλά ευχαριστώ. θα το αναφέρουμε σε (μια εταιρεία δίωξης για τα ζώα, δε θυμάμαι όνομα), αλλά από κει και πέρα και εμείς δεν εμπλεκόμαστε σε κάτι άλλο, ειδικά που είναι νεκρό. φάνηκε όμως πως φοβήθηκαν να κάνουν οτιδήποτε με το που τους είπα ποιοι ζουν εκεί. εκεί κόλλησαν κυρίως'' 

Εμείς θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι, φυσικά χωρίς μάρτυρες 
θα ήταν άδικο να πούμε απλά ήταν οι Ρομά... και αν δεν κάνουν την δουλειά τους κάποιοι, ίσως να μην μάθουμε ποιος τελικά το έχει κάνει.

Στην περιοχή τώρα υπάρχουν μόνο τα σχοινιά εκεί στο δέντρο να θυμίζουν, τι έχει γίνει.. ένας
άνθρωπος κρέμασε έναν σκύλο..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.