Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Έσωσαν κουτάβια μέσα σε σακί στο παζάρι του Ελληνικού


Αυτά τα κουταβάκια προσπαθούσε να τα πουλήσει παράνομος πλανόδιος πωλητής στο παζάρι του Ελληνικού. Τα είχε κρυμμένα και κουκουλωμένα σε ένα τσουβάλι και τα φανέρωνε στους διερχόμενους περαστικούς.Μέσα στη ζέστη ξεροσταλιάζανε τα μωράκια και κλαίγανε μέσα στο σακί χωρίς σταγόνα νερό, για ώρες μέσα στον καύσωνα της Κυριακής.

Με τη συνεργασία της αστυνομίας και παρουσία εισαγγελέα κατασχέσαμε τα τέσσερα κουταβάκια λίγο πριν πεθάνουν από θερμοπληξία. Όταν βγήκαν έξω ,έπιναν νερό επί δέκα λεπτά για να ξεδιψάσουν. Ο πλανόδιος αλήτης θα αντιμετωπίσει το νόμο και τα μωράκια ψάχνουν για ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν αληθινά. Τώρα τα μεταφέραμε σε φιλόζωη άρρωστη κυρία με πολλά δικά της ζωάκια που φιλοξενεί, παρόλο ότι η γυναίκα τα τελευταία χρόνια νοσεί από καρκίνο και υποβάλλεται συνεχώς σε χημειοθεραπείες κάνοντας τελευταία διαρκώς μεταστάσεις. Η γυναίκα δυσκολεύεται πάρα πολύ, γι'αυτό κάνω έκκληση να βοηθήσουμε όλοι μαζί για την προώθηση των μικρών κουταβιών.

Τα πήγαμε και στο γιατρό, τους κάναμε ήδη το πρώτο εμβόλιο και αποπαρασίτωση. Είναι 4 μικρά αγοράκια τριών μηνών και ο γιατρός είπε ότι τα δύο είναι λυκάκια και τα άλλα δύο ημίαιμα λαμπραντοράκια. Κάνω έκκληση για βοήθεια..Αν θέλετε σκυλάκι, σώστε ένα από τα μικρά μας αγοράκια.. 

Τηλέφωνα: 210-5322671, 6977-839886 (what's up) ή στο Fb
Περιοχή: Αθήνα

Φιλ.Σωμ.Πειραιά, Αρ.Πρωτ:1433/97


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.