Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Γίνε και εσύ ένας Αδέσποτος Εθελοντής στην Λάρισα!


Ο Σύλλογος Εθελοντών Προστασίας Αδέσποτων Ζώων  του Νομού Λάρισας απευθύνει έκκληση για μέλη - εθελοντές που θα συνεισφέρουν στο δύσκολο έργο της φροντίδας των αδέσποτων.


'' Σε μία χώρα όπου το θέμα της προστασίας και της ευημερίας των αδέσποτων ζώων παραγκωνίζεται, ο εθελοντισμός αποτελεί τη βάση για να αλλάξει τη μοίρα των ζώων. Γίνε κι εσύ ένας Αδέσποτος Εθελοντής. Έλα στον ομάδα μας για να συμβάλλεις στον αγώνα βοήθειας-περίθαλψης αδέσποτων ζώων άλλα ακόμη και να πάρεις μέρος στις διασώσεις άγριων ζωών-πτηνών που κατά καιρούς απαιτούνται. Γίνε ένα ενεργό μέλος που με τη δύναμη και τη θέλησή του θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζονται σήμερα τα ζώα και θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσής τους. Νιώσε τη χαρά και την ευχαρίστηση, βοηθώντας ένα αδύναμο και αβοήθητο ζωάκι. Επικοινώνησε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6975620881 -6971966329 - 6945302274  ή στείλε μας εδώ μήνυμα να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας είναι πολύτιμη για εμάς:  
1. Τροφές.   
2. Φάρμακα.            
3. Φιλοξενία προσωρινή σε γατάκια ή σκυλάκια.  
4. Μεταφορές με αυτοκίνητο σε άλλες πόλεις ή μέσα στην Λάρισα.        
5. Συμμετοχή σε δράσεις του Σωματείου και προώθηση των σκοπών μας.


Φιλοξενίες :

Ζητούνται Εθελοντές για Φιλοξενία σκύλων ή γατιών.
Απαραίτητο προσόν: Η αγάπη προς τα ζώα.
Ανταμοιβή: Η προσωρινή συμβίωση με ένα ζωάκι, που θα σας προσφέρει τη φιλία και την αφοσίωσή του.
Η ικανοποίηση ότι προσφέρατε βοήθεια και σώσατε ένα αδέσποτο ζωάκι. Η φιλοξενία ενός ζώου για κάποιες μέρες στο σπίτι σας, λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα κάθε φιλοζωικού σωματείου και μας βοηθάτε να αναλαμβάνουμε μεγαλύτερο αριθμό αδέσποτων ζωών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Tα ζώα θα δίνονται για φιλοξενία, αφού έχει προηγηθεί κτηνιατρικός έλεγχος και αποπαρασiτωση. Η τροφή, τα φάρμακα και οτιδήποτε χρειαστείτε για το ζωάκι που θα φιλοξενείτε, θα παρέχονται από εμάς.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.