Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Batman έμεινε παράλυτος αλλά είναι ο πιο ευτυχισμένος σκύλος της Αμερικής!


Ο Batman μπορεί να είναι παράλυτος αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ευτυχισμένο! Ο χαμογελαστός σκυλάκος της φωτογραφίας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο πριν ένα χρόνο στην Ταϊβάν, με αποτέλεσμα να συρθεί πολλά μέτρα μακριά και να καταλήξει σε ένα σοκάκι απ' όπου βρέθηκε μετά από λίγες ημέρες.

Το ατύχημα τον άφησε παράλυτο και όταν βρέθηκε οι κτηνίατροι θα του έκαναν ευθανασία. Ωστόσο ο Batman, είχε τόσο έντονη προσωπικότητα που οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στην ζωή, με την ελπίδα να βρεθεί ένας άνθρωπος με αγάπη που θα τον υιοθετήσει.

Ο Βatman φιλοξενείται από μια κοπέλα, φοιτήτρια κτηνιατρικής, και από την πρώτη τους συνάντηση πυροδοτήθηκε ένας άμεσος δεσμός μεταξύ τους.

Αποτέλεσε μάλιστα πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που τον γνώρισαν. Τους δίδαξε πως δεν πρέπει ποτέ να παραιτούμαστε και να το βάζουμε κάτω.

Η αισιοδοξία που αποπνέει και η θέλησή του για ζωή του προσέφερε επάξια τον τίτλο του πιο ευτυχισμένου σκύλου στην Αμερική! Το μόνο που απομένει τώρα είναι να βρει ένα καλό σπίτι, όπως ακριβώς του αξίζει.


dogw0rld.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.