Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας σκύλος νεκρός και ένας να αργοπεθαίνει σε κλειστό εργοστάσιο

Πτώχευσε το εργοστάσιο, πουλήθηκαν τα πάντα, περίσσεψαν δυο ζωές ...
  
Οι Φίλοι των ζώων Δράμας έφεραν στην δημοσιότητα άλλο ένα περιστατικό φρικτής κακοποίησης ζώων.
 

Δύο σκύλοι ξεχασμένοι σε εργοστάσιο επίπλων κήπου (ΕΜΚΑ) στον δρόμο Δράμας - Καβάλας, νεκρός από την πείνα ο ένας, σκελετωμένος, δεμένος στην χοντρή αλυσίδα του μαρτυρίου του. Μακρυά του ένα γαλάζιο μπολάκι με κάτι σαν γάλα μέσα...δεν το έφτανε με τίποτα, ένας κουβάς με μαύρο νερό με έναν ψόφιο βάτραχο μέσα....Αριστερά ένα άθλιο σπίτι που επίσης δεν έφτανε με τίποτα να μπει μέσα.




   
Ο δεύτερος σκύλος δεμένος μακρυά, πίσω από κάτι παλέτες. Πως να τον αφήσεις νηστικό και να φύγεις..Πηδήξαμε την ψηλή περίφραξη <παρανόμως> ! Πλησιάσαμε σε ένα νηστικό αδυνατισμένο δεμένο σκύλο που δεν είχε στάλα νερό και φαγητό...του δώσαμε να φάει, να πιει .



Φύγαμε αφήνοντας πίσω μας το πτώμα του άτυχου κάποτε χάσκυ και τον λυκοσκυλάκο τον ζωντανό στην μοναξιά του .


Δημοτική αστυνομία δεν απαντάει στο τηλέφωνο Σάββατο. Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Δοξάτου και καταγγείλαμε το περιστατικό.
 

Για το εργοστάσιο είναι υπεύθυνη πια η δικηγόρος που ορίζει το κράτος μετά από την πτώχευση του εργοστασίου μας ενημέρωσε ο αξιωματικός υπηρεσίας. Το όνομά της μπορούμε να το μάθουμε μόνο από Δευτέρα όταν ανοίξουν τα δικαστήρια ....

Ο σκύλος που απέμεινε πρέπει επειγόντως να φύγει από τον εγκαταλειμμένο χώρο και μόνο η δικηγόρος μπορεί να ανοίξει τις πόρτες του εργοστασίου.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ



dogw0rld.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορει καποιος απλα να μπει και να παρει το σκυλο απο εκει αν και ξενη περιουσια απο την στιγμη που ειναι εν πτωχευση δεν προκειται να πατησει κανεις εκει και ειναι αμαρτια να περιμενει το ζωο το ποτε θα φιλοτιμηθει η δικηγορος να ανοιξει τις πορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.