Αλεξανδρούπολη: Ξαναχτύπησαν οι ασυνείδητοι με τις φόλες στο Μαΐστρο

Δεν τα κατάφερε τελικά ο σκύλος, που έπεσε θύμα ασυνείδητου στο Μαΐστρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο Νάσερ ήταν ένα υπέροχο σκυλί που υπερ - αγαπούσε το αφεντικό του και ήταν αξιολάτρευτο από όλους. Ο Νάσερ ήταν ράτσας Δαλματίας!

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες ότι το κατοικίδιό τους δεν ήταν καλά. Έιχε μόλις επιστρέψει από μια βόλτα στη γειτονιά του. Αμέσως φρόντισαν να το μεταφέρουν σε κτηνίατρο, ο οποίος και επιβεβαίωσε τις υποψίες για ύπαρξη δηλητηρίου. Το ζώο αν και αρχικά έδειχνε ότι ανταποκρινόταν στον ορό που του έβαλε ο κτηνίατρος, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Μετά από μάχη με το δηλητήριο, το πρωί της Δευτέρας κατέληξε, προφανώς λόγω της μεγάλης όπως είπε και ο γιατρός του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασυνείδητοι ρίχνουν «φόλα» σε ζώα και μάλιστα κατοικίδια. Όχι μόνο στο Μαΐστρο αλλά και στην Αλεξανδρούπολη σημειώνονται αρκετά ανάλογα περιστατικά ενώ σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο Maximum 93,6 «αγνοούνται» και πολλές γάτες με τις υποψίες των ιδιοκτητών να εκφράζουν τους φόβους τους για  πιθανή δηλητηρίαση από φόλες.

Οι ασυνείδητοι αυτοί που σκορπίζουν τον αργό και βασανιστικό θάνατο σε αθώα ζώα, μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν καλά την επόμενη φορά που θα θελήσουν να δηλητηριάσουν κάποιο ζώο; Γιατί οι επιπτώσεις δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά. Κυκλοφορούν και παιδιά που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. 


e-evros.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld