Η εκπλήρωση της τελευταίας επιθυμίας ενός 15χρονου σκύλου


Ο Floyd είναι ένας 15χρονο Κόλεϊ. Η οικογένειά του θέλησε να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία πριν φύγει από την ζωή.



Όταν Floyd ήταν κουτάβι είχε πολύ ενέργεια που οδηγούσε σε πολλά προβλήματα. Έσκιζε καναπέδες, χαλιά, μασούσε την πόρτα, έκανε τρύπες στους ξύλινες φράχτες και πολλά άλλα. Τότε ένας φίλος της οικογένειας  πρότεινε να δοκιμάσει να το εκπαιδεύσουν στην φύλαξη των κοπαδιών. Έτσι ο Floyd πήγαινε κάθε εβδομάδα και οδηγούσε τα πρόβατα.

Δυστυχώς όμως, περίπου πριν από επτά χρόνια ο Floyd ανέπτυξε αρθρίτιδα. Δεκαπέντε ετών πλέον ο Floyd και η οικογένειά του ήθελε να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία για να κάνει τη δραστηριότητα που τόσο αγαπούσε.
 

Έπειτα από δημόσια έκκληση και τοποθέτηση αγγελίας βρέθηκε κάποιος άνθρωπος με πρόβατα που δέχτηκε να βοηθήσει στην εκπλήρωση αυτής της τελευταίας επιθυμίας. Ο Floyd στην αρχή ξεκίνησε αργά, αλλά μετά από λίγα λεπτά δεν ήθελε να σταματήσει. 

Ήταν μια γλυκόπικρη τελευταία εμπειρία. Ή τουλάχιστον τελευταία μέχρι να πάει εκεί όπου θα μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά χωρίς πόνο...

Δείτε το βίντεο

 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld