Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Κουκλίτσα (ελληνικός ποιμενικός) αναζητά τον άνθρωπο στον οποίο θα αφοσιωθεί για πάντα!


Η κουκλίτσα αναζητά τον άνθρωπο στον οποίο θα αφοσιωθεί για πάντα! Είναι 5 μηνών και σχεδόν 20 κιλάκια. Έχει ολοκληρώσει όλα της τα εμβόλια ενώ της έχει τοποθετηθεί ήδη microchip το οποίο θα επιβαρύνει τον άνθρωπο που θα την υιοθετήσει. 



 Ο χαρακτήρας της; Αυτό που όλοι θα ζητούσαν από ένα φίλο! Συνδυάζει τα πάντα! Είναι εξαιρετικά φιλική και ήρεμη, ιδανική για οικογένεια με παιδιά αφού ήδη μεγαλώνει μαζί με μικρά παιδάκια. Ταυτόχρονα όμως είναι και φύλακας και πολύ πιστό σκυλάκι ενώ δεν της λειπεί το παιχνιδιάρικο της ηλικίας! Είναι πανέξυπνη και τρομερά υπάκουη αφού τις βασικές εντολές της έχει μάθει χωρίς κόπο-σαν να τις γνώριζε ήδη! Επίσης, μεγαλώνει σε χώρο με κοτούλες και πάπιες τις οποίες και προστατεύει! Γαύγιζε για να την ακούσουν όταν μια πάπια το έσκασε! Σε γενικές γραμμές είναι αυτό που λέμε ήρεμη δύναμη, ένα πάρα πολύ καλό σκυλί που όποιος υιοθετήσει δε θα το μετανιώσει.

Η υιοθεσία θα γίνει με συμβόλαιο, υπέυθυνη δήλωση, προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία και τη συμφωνία να τηρηθούν όλα όσα προβλέπει ο νόμος 4039/2012. Η τσοπανούλα μας πάει πάντου αρκεί να βρεθεί καλό σπιτάκι!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
E-mail- maria_axd@hotmail.co.uk
Facebook

Περισσότερες φώτο εδώ

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. - ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.