Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Αμύνταιο: Δολοφόνησαν έγκυο σκυλίτσα δηλητηριάζοντάς την


Η σκυλίτσα της φωτογραφίας, τριγυρνούσε στο Αμύνταιο το Νοέμβριο με ένα σχοινί (τριχιά) 5 μέτρων δεμένο σφιχτά στο λαιμό της.


Δυο μέρες μετά τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου '' Η Αγκαλιά'' κατάφεραν να την προσεγγίσουν και να την απαλλάξουν από τα δεσμά που κουβαλούσε.

Δυστυχώς ο Δήμος  δεν διαθέτει χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς και τα σπίτια όλων των μελών είναι γεμάτα από φιλοξενίες και έτσι αναγκαστικά την φρόντιζαν στο δρόμο. 

Η σκυλίτσα έμεινε έγκυος πάλι και αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε τους γνωστούς φολάδες της περιοχής με αποτέλεσμα αυτό που βλέπετε.


Στην ίδια περιοχή της ΔΕΗ όπου είχε πέσει η τελευταία φόλα, μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στο σημείο και φρόντισαν να καταγγείλουν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Αμυνταίου.

Η αστυνομία έφθασε στο σημείο, κατέγραψε το γεγονός και τώρα αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί ο δράστης. 

Παρακαλούμε θερμά για άλλη μια φορά όποιος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ είτε στο Σωματείο ανώνυμα ή επώνυμα (infoagkalia@gmail.com), είτε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας. 

Σας ενημερώνουμε για άλλη μια φορά πως ΗΦΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ και διώκεται βάση νόμου αλλά και Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

1 σχόλιο:

  1. Φρικτό!!!!!! Κρίμα κι άδικο!!!!! Εύχομαι να πληρώσει ο δολοφόνος όχι μόνο μίας σκυλίτσας αλλά και όλων των αθώων μωρών που είχε μέσα της... Πως μπόρεσε...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.